Artikel in Zweedse krant over gebeurtenis met Joost Klein: Verschillende ooggetuigen en schadegemeldingen.

jjjpg

Er is een nieuwe invalshoek belicht door de Zweedse krant Aftonbladet in de zaak met betrekking tot Joost Klein, die afwijkt van eerdere verhalen van AvroTros.

Volgens Aftonbladet was er een incident waarbij een jonge fotografe betrokken was wiens camera beschadigd raakte door het handelen van Klein.

Een bron, waarvan Aftonbladet meldt dat deze anoniem is maar zeer betrouwbaar, beschreef het gedrag van Klein als “zeer agressief”, een observatie die werd gedeeld door meerdere getuigen.

Volgens verdere informatie uit de Zweedse publicatie maakte de fotografe deel uit van het productieteam. “Er is haar hulp en ondersteuning aangeboden, en ze is naar verluidt behoorlijk aangeslagen door het incident”, zegt de bron.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

De bron merkte op dat de European Broadcasting Union (EBU) het incident serieus genoeg nam om passende maatregelen te nemen.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

In navolging van Klein’s optreden in de halve finale op donderdag, merkte Aftonbladet op dat het incident kort daarna plaatsvond.

Getuigen die zich in de buurt van het podium bevonden, beschouwden Klein’s gedrag als aanstootgevend.

Dit leidde tot schade aan de fotografe’s camera, wat de situatie verder compliceerde.

Dit verhaal brengt nieuwe invalshoek in de kwestie….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven