Zwangere vrouw moet nog bevallen van kindje maar is nu al op zoek naar nieuwe partner!

Er is begin 2023 veel aandacht geweest voor Blogmama, een naam die misschien bekend in de oren klinkt, op sociale media.

Deze 38-jarige blondine, die vooral actief is op platforms zoals OnlyFans, TikTok en Instagram, staat bekend om haar voorkeur voor jongere mannen in de twintig, wat haar populariteit op social media heeft vergroot.

Ze is echter recentelijk wat minder actief geweest, omdat ze zwanger is. De vader van het kind is onbekend, en volgens de informatie is er geen evidentie van een relatie.

Hij heeft geen relatie met haar.

Hoewel Blogmama in het echt Cynthia heet, is ze al moeder en verwacht binnenkort haar tweede kind. Dit weerhoudt haar er niet van om nu al uit te kijken naar een nieuwe partner voor na de bevalling.

Cynthia heeft niet veel eisen voor een mogelijke vriend. Ze zoekt een jongeman van minstens 24 jaar oud en een hoog salaris of het ontbreken van persoonlijke ‘issues’ zijn geen dealbreakers.

“`html

Een goed gevoel voor humor wordt zeer gewaardeerd en tatoeages zijn een pluspunt, maar naar eigen zeggen geen vereisten.

Cynthia benadrukt dat de nieuwe partner niet per se een vaderrol hoeft op te nemen, aangezien de biologische vader nog steeds betrokken is bij het leven van haar kinderen.

Voor Cynthia is het van belang dat haar toekomstige vriend uithoudingsvermogen heeft en tijd kan vrijmaken voor leuke activiteiten, waarbij zij voor de kosten opdraait.


“`

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven