Via deze bizarre manier probeert vrouw zwanger te raken van verloofde die in gevangenis zit!

Een vrouw uit Virginia, Verenigde Staten, heeft een opmerkelijke poging gedaan om zwanger te worden van haar verloofde Twinno.

Haar verloofde zit momenteel in de gevangenis. Het verhaal dat ze op TikTok deelde, is inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken.

Nesha’s verloofde, Twinno, zit al enige tijd in de gevangenis en heeft nog .

Met nog ongeveer een jaar te gaan, kwam Twinno met een creatieve maar onconventionele methode in zijn wens om vader te worden.


Tijdens zijn gevangenschap verzamelde Twinno zijn sperma in een plastic bekertje en goot dit vervolgens over in een broodzakje, onder toezicht van zijn celgenoot.


Een gevangenismedewerker stuurde dit zakje vervolgens op naar Nesha, de beoogde moeder. Opmerkelijk genoeg ontving Nesha binnen slechts twee dagen het ‘babymateriaal’ via de postbode.

“`html

Na overleg met een waarzegger en een dokter, vertelde de laatste haar dat ze ongeveer 10 procent kans op succes had.

Gewapend met deze informatie, wachtte Nesha op haar vruchtbare dagen om het sperma te gebruiken.

Ondanks meerdere pogingen en het uitvoeren van wel tien zwangerschapstests, bleef een positief resultaat uit.

“`

“Het heeft mijn hart gebroken,” deelt Nesha in een emotionele video, en voegt toe, “Ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan omdat het niet is gelukt.”

Nu Nesha niet zwanger is geworden, heeft ze besloten te wachten tot Twinno uit de gevangenis komt. Ze uit haar verlangen naar een gezinsleven met hem: “We willen heel graag een familie samen. Hij zit soms wel even vast, maar is de liefste jongen die ik ken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven