Geen zorgeloos leven voor Marianne Weber: Problemen stapelen zich hard op!

WhatsApp Image 2024 03 27 at 123557jpg

Na aangekondigd te hebben anderhalf jaar geleden te stoppen met haar carrière, lijkt Marianne Weber nu te kampen met financiële problemen.

Destijds nam de zangeres, die in 2022 herstelde van borstkanker, afscheid van de muziekwereld om te genieten van haar leven.

Ondanks dat ze op Gran Canaria woont, lijkt ze niet volledig vrij te zijn van financiële zorgen.

Volgens meldingen van BekendeBuren heeft ze te kampen met problemen in haar bedrijven.

Eind 2022 vertoonde het eigen vermogen van haar onderneming Marianne Weber B.V. een negatief saldo van bijna 222.000 euro.

Ook haar andere bedrijf, Rabbit B.V., staat er financieel niet goed voor, met een negatief eigen vermogen van 29.400 euro.

Deze cijfers zijn recent gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, zoals gemeld door BekendeBuren.

Hoewel ze selectiever is geworden in haar optredens en niet meer overal verschijnt, benadrukte ze dat ze niet volledig gestopt is en nog steeds te boeken is voor interessante projecten, zelfs als dat betekent dat ze vanuit Gran Canaria moet vliegen.

“Ik heb al vaak geroepen dat ik nog maar zo’n vijftien keer per jaar een optreden doe. Dus het verhaal dat ik gestopt zou zijn, klopt absoluut niet.”

Desondanks voelde Marianne zich gekwetst toen ze niet gevraagd werd voor het evenement De Bevers in Ahoy door haar goede vriend John de Bever en zijn man Kees Stevens.

Ze vroeg zich af waarom ze niet gevraagd was, gezien hun langdurige vriendschap en zelfs het feit dat ze een tijdje bij hen thuis had gewoond.

“Waarom hebben ze mij niet gevraagd? Zeker als je bedenkt dat we het jarenlang zo ontzettend leuk met elkaar hebben gehad”, vroeg Marianne zich af.

“Ik heb zelfs enige tijd bij de mannen in huis gewoond,” aldus een ontzettend teleurgestelde Marianne.

Dit heeft bijgedragen aan de speculatie dat Marianne financiële zorgen heeft, nu haar inkomsten uit optredens verminderd zijn.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven