Triest nieuws voor de zoon van Frans en Mariska Bauer: ‘Het is wat het is’

jr 2 1024x576jpg

Elke week wordt de avonturen van de familie Bauer gevolgd door een trouwe groep kijkers. De realityserie was twintig jaar geleden al zeer geliefd en de nieuwe serie is ook een groot succes.

Niet alleen papa Frans en mama Mariska zijn populair, ook hun charmante zonen trekken veel aandacht.

Mariska Bauer wordt ondersteund door haar zonen: ‘Het is onzichtbaar’

Met name Fransje Jr. heeft veel vrouwelijke fans, vooral onder de jongere kijkers. Drie van de vier zonen van Frans hebben een vriendin die regelmatig in de serie verschijnen.

Frans Bauer is 32 kilo afgevallen zonder dieet: Dit is zijn grote afvalgeheim!

De vriendin van Fransje Jr. was in de eerste afleveringen niet te zien omdat hun relatie tijdelijk verbroken was. Dit was aantrekkelijk voor de jonge vrouwelijke kijkers die Fransje bijzonder aantrekkelijk vinden.

In een recente aflevering werd onthuld dat de vonk tussen Fransje en Emy opnieuw was overgeslagen, en ze verscheen weer in de show.


In het liefdesleven van Fransje zijn er weer veranderingen opgetreden nadat het even stabiel leek. Hij en Emy zijn nu opnieuw uit elkaar.


Ondanks de situatie heeft Fransje geen problemen met het feit dat zijn ex op tv te zien is: “Het is en blijft natuurlijk reality-tv. Het is hoe het is.”


Het lijkt er echter op dat Fransje snel weer een relatie zal krijgen. Hij heeft namelijk een groot aantal fans op Instagram.


Op zijn Instagram plaatst hij regelmatig video’s waarin hij zijn outfit van de dag laat zien: “Ik vind het heel leuk om met mode bezig te zijn.”


”De keuze om wat filmpjes van mijn outfits te maken, was spontaan. Na de positieve feedback op mijn eerste video, besefte ik dat mensen het waarderen om te zien.”


1. Dit leek een positieve wending te nemen maar helaas…
2. De voorspoed was van korte duur voor Frans junior.
3. Gelukkig is er nog jeugd, hij zal hier weer bovenop komen.
4. Er leek opnieuw positiviteit te zijn maar dat bleek niet het geval.
5. De nieuwste poging was jammer genoeg niet succesvol voor hem…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven