Linda de Mol verwent haar zoon Julian flink, ongeacht de kosten!

WhatsApp Image 2024 06 16 at 123953jpg

Recentelijk kreeg Noa Vahle een prachtige woning van haar moeder Linda de Mol, en nu blijkt dat ook haar oudere broer Julian (27) flink in de watten wordt gelegd.


Er wordt gefluisterd dat hij een nog groter cadeau heeft ontvangen. “Die is multimiljonair,” wordt er rondverteld.


De welvaart van de familie De Mol is algemeen bekend, en daar mag van genoten worden. Ze hebben er hard voor gewerkt en verdienen het.


Onlangs werd onthuld dat Linda de Mol alle aandelen van Noa’s woning aan haar heeft overgedragen, waardoor Noa bij een mogelijke verkoop direct een aanzienlijk bedrag zou kunnen ontvangen, zonder dat er een hypotheek aan te pas komt.


Ook Julian, de oudere broer van Noa, is niet tekort gedaan. In 2018 kocht Linda een huis voor hem midden in Amsterdam, destijds voor 950.000 euro.


Tijdens het proces behield Linda in eerste instantie deels het eigendom, maar naar verluidt is nu de volledige eigendom van Julian.

Linda de Mol maakt excuses: ‘het spijt me oprecht’🙏🤔

Met een indrukwekkende oppervlakte van 148 vierkante meter en een tuin van 33 vierkante meter, heeft hij toegang tot vier slaapkamers.


De waarde van het huis van Julian wordt momenteel geschat tussen de 1.5 en 2 miljoen euro, waardoor hij bijna als multimiljonair kan worden beschouwd naast zijn zus Noa.

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

1. Dat is niet misselijk zo’n mega cadeau krijgen!
2. Niet alleen Noa maar ook Julian heeft niets te klagen.
3. Je moet toch wat met die vele centjes!
4. De kinderen van Linda hebben het goed voor elkaar!
5. Hij hoeft zich nooit meer zorgen te maken over centen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven