Volop verbazing bij zien van beelden: Amalia, wat heb je jezelf aangedaan?😲😣

De laatste weken zien we op social media veel berichten verschijnen over onze kroonprinses Amalia. Vaak gaat dit over haar aankomende studieperiode.

Over de kroonprinses wordt veel geschreven, zo gaat ze studeren en wonen in onze prachtige hoofdstad Amsterdam.

Daar zij de kroonprinses van ons land is, kan zij niet zomaar op kamers gaan, dit vanwege haar veiligheid. Haar veiligheid moet namelijk gewaarborgd worden.

Amalia woont in een prachtig grachtenpand aan de Singel en ook nog eens op loopafstand van haar nicht Eloise.

De woning is volledig verbouwd, dit alles vanwege haar veiligheid. Haar voordeur is inmiddels ook voorzien van een andere kleur zodat de woning niet opvalt.

Koning Willem-Alexander huurt het pand van de familie Dreesman en zou hier 15.000 euro per maand voor moeten neerleggen.

Op de studie van de prinses kwam kritiek, Maarten van Rossum liet het volgende weten: “Het lijkt mij een pretpakket eerste klas…

Het is psychologie, politiek, economie en recht, kom op… Dat heeft verder niks met de academische studie te maken, echt geen bal.

Ook Amalia kan nog heel even genieten van de zomervakantie, momenteel is het weer in binnen en buitenland heerlijk.

Waar het Koninklijke gezin momenteel verblijft durven we niet te zeggen. Wel weten we dat er een hoop mensen schrokken van onderstaande video.

Bij het zien van deze video ontstaat er een hoop verwarring bij mensen. Het lijkt namelijk of de prinses iets te lang in de zon heeft gelegen.

“Dacht even dat dit Amalia was!” en “Ze lijkt precies op Amaal!” valt er te lezen. Wij persoonlijk vinden dat deze dame totaal niet op de kroonprinses lijkt.

Scroll naar boven