Een stukje zeep onder de lakens doet wonderen bij dit veelvoorkomend probleem! 🙏🙌

Als deze remedies werken, zijn ze het perfecte alternatief en ik ben er helemaal voor om het te proberen.

Daarom moest ik de nieuwste truc delen door een stuk zeep onder je dekens te plaatsen voor een veelvoorkomend probleem voor de gezondheid dat een op de tien mensen in de VS kan treffen.

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar veel mensen zweren erbij.

Het is geprezen als iets dat werkt voor veel patiënten met het rustelozebenensyndroom (RLS), de aandoening van een deel van het zenuwstelsel die de neiging om onze benen te bewegen regelt.

Het veroorzaakt ongemakkelijke sensaties in je benen die gewoonlijk de slaap van mensen beïnvloeden.

Het kan een teken zijn van een onderliggende ziekte, zoals de ziekte van Parkinson, nierfalen en diabetes, die vaak symptomen van RLS omvatten, en de behandeling van deze aandoeningen kan verlichting van RLS geven.

Sommige medicijnen kunnen ook de symptomen verergeren en zelfs tijdens de zwangerschap kunnen sommige vrouwen RLS-symptomen ontwikkelen.

Dr. Oz behandelde de natuurlijke remedie in zijn show en suggereerde dat zeep met bepaalde oliën de beste keuze was, met name lavendelzeep, die je lichaam helpt ontspannen terwijl je probeert te slapen.

Er is geen medisch bewijs dat dit daadwerkelijk werkt, maar er is een suggestie dat de symptomen van RLS veroorzaakt kunnen worden door uitdroging en lage kaliumspiegels.

De meeste zeepstaven bevatten natriumchloride en tijdens de slaap kan dat via de huid door de zeep worden opgenomen.

Hoewel het misschien ongelofelijk klinkt, zijn er mensen die het hebben geprobeerd en de effectiviteit ervan loven.

https://youtube.com/watch?v=nyrPW6ZFl4Y%3Ffeature%3Doembed

Scroll naar boven