Dit megabedrag verdient Yvonne Coldeweijer per maand met het verspreiden van roddels!

WhatsApp Image 2024 05 02 at 181216jpg

Recentelijk heeft Yvonne Coldeweijer aangekondigd dat ze haar roddels niet langer gratis zal delen op sociale media. Haar sappige verhalen zullen nu achter een betaalmuur te vinden zijn op een speciale website die ze heeft opgezet.

Voor een maandelijks bedrag van 9 euro of een voordelig jaarlijks tarief kunnen geïnteresseerden zich abonneren om dagelijks, wekelijks of maandelijks updates van Yvonne te ontvangen. Deze stap markeert een nieuwe fase in haar carrière waar paid content de norm wordt.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

Met haar verandering is Yvonne’s Instagram-profiel geëvolueerd van een roddelplatform naar een meer persoonlijke ruimte waar ze haar dagelijks leven als influencer deelt.

Yvonne Coldeweijer plaatst foto online van man die haar heeft opgelicht: ‘Ik krijg nog 5500 euro’

Ondanks een daling van 91.000 volgers sinds de aankondiging, lijkt het nieuwe bedrijfsmodel van Yvonne vruchten af te werpen. Reality.FBI-gegevens tonen aan dat ze al 4.271 betalende abonnees heeft, wat resulteert in een indrukwekkende maandelijkse omzet van ongeveer 38.225 euro.

Naast haar betaalde roddelplatform beheert Yvonne ook een podcast en een kledingwebshop, waardoor ze verschillende inkomstenbronnen heeft.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

De successen van Yvonne met haar abonnementsdienst benadrukken dat er nog steeds een markt is voor exclusieve content, zelfs tegen een prijskaartje. Fans van celebrity-nieuws zijn bereid te betalen voor hun dagelijkse dosis roddels, net zoals sommigen betalen voor exclusieve foto’s van beroemdheden zoals Famke Louise.

Yvonne Coldweijer maakt heftig besluit bekend: ‘Met pijn in mijn hart’

Yvonne’s succes met betaalde content bevestigt dat er nog altijd vraag is naar exclusieve content, zelfs binnen nichecategorieën.

Yvonne Coldeweijer plaatst foto online van man die haar heeft opgelicht: ‘Ik krijg nog 5500 euro’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven