Yolanthe Cabau openhartig over haar grootste droom: ‘Het is niet echt makkelijk’😥🙏

De 37-jarige vrijgezel Yolanthe Cabau droomt van een groot gezin. Yolanthe vertelt in de nieuwe Beau Monde dat ze open staat voor adoptie.

Yolanthe heeft samen met haar ex Wesley Sneijder zoontje Xess Xava van zes, maar als het aan de Yolanthe ligt blijft het daar niet bij.

“Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden; het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben.

Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer”, deelt ze haar wens met het blad.

Het adopteren van een kindje is altijd al een droom van haar geweest. “Ooit leek het bijna te gaan gebeuren, maar toen liep alles in één keer anders.

Het is niet echt makkelijk om een kindje te adopteren, en zeker niet als single mom, dus het ligt eraan hoe mijn leven eruit zal zien de komende tijd.”

In de periode dat Yolanthe Cabau nog in Nederland woonde, werd haar zoontje Xess Xava, veel gepest om zijn uiterlijk.

Er waren twee meisjes die hem vanwege zijn lange haartjes gingen pesten. ,,Dan kwam hij helemaal verdrietig thuis.”

Onlangs was Yolanthe Cabau in Nederland voor de première van ‘De Allergrootste Slijmfilm’. In deze film speelt Yolanthe de hoofdrol.

,,Ik ben voor de première gekomen, maar naar Nederland komen vind ik altijd leuk, mijn familie weer zien en vrienden”, vertelt Cabau in een gesprek met RTL Boulevard.

Zoontje Xess Xava is met zijn moeder mee gevlogen naar Nederland voor de première. Aan ons land heeft hij wellicht wat minder leuke herinneringen overgehouden.

Eerder vertelde Yolanthe in LINDA: ,,Kwam hij helemaal verdrietig thuis: ‘Maar mama, ik vind mijn haartjes zo mooi.”

Moeder Yolanthe krijgt tot op de dag van vandaag nog altijd opmerkingen over het kapsel van haar zoontje Xess.

‘Je had zeker liever een meisje gewild’, krijgt ze regelmatig te horen. ,,Ik word op zulke momenten een leeuwin: mijn kind draagt zijn haar hoe hij dat wil!”

In Los Angeles beleeft haar zoontje een fijne tijd en hij gaat daar ook naar school. Moeder Yolanthe wil het beste voor hem en dus heeft ze hem naar de beste school gestuurd.

Scroll naar boven