WTF: Wetenschappers doen bizarre onthulling over bestaan Monster van Loch Ness!😲😱

Er is een nieuw onderzoek gedaan door een universiteit naar het bestaan ​​van het monster van Loch Ness. Coclusie: het zou misschien wel ‘aannemelijk’ kunnen zijn.

Al eeuwenlang maakt het mythische Schotse monsterdeel deel uit van volksverhalen. De afgelopen decennia zijn er ook talloze ‘schijnbare’ waarnemingen geweest van het monster.

Mede omdat er nooit keihard bewijs is geleverd over het bestaan, denken niet veel mensen dat het beest ook daadwerkelijk bestaat.

Op de foto’s die er te vinden zijn lijkt het monster een lange nek met een zeer kleine kop te hebben, een beetje als een plesiosaurus.

Maar de plesiosaurus was een zoutwaterdier. Het is dus eigenlijk onmogelijk dat het monster ooit had kunnen overleven in Loch Ness.

Wetenschappers van drie universiteiten uit het Verenigd Koninkrijk en Marokko hebben plesiosaurusfossielen gevonden in een 100 miljoen jaar oud riviersysteem dat nu de Sahara-woestijn van Marokko is.

Door de vondst van deze fossielen zijn de wetenschappers er achter gekomen dat de plesiosaurus zich aanpaste om te kunnen leven in zoet water.

De universiteit van Bath verklaarde dat het bestaan van het monster van Loch Ness daarom ‘aannemelijk’ is.

Wel benadrukte ze dat het verslag over de fossielen ook suggereert dat de plesiosauriërs uitstierven op hetzelfde moment als de dinosauriërs, 66 miljoen jaar geleden.

Scroll naar boven