Wesley Sneijder maakt rigoureus besluit: ‘Ik zie wel per dag’

WhatsApp Image 2024 06 13 at 122220jpg

Er is nu gebleken dat de vader van Wesley Sneijder ernstig ziek is, wat resulteert in een emotionele en moeilijke periode voor hem.

Als blijk van liefde en steun heeft de voetballegende ervoor gekozen om onmiddellijk bij zijn vader in te trekken en waardevolle tijd met hem door te brengen.

Nadat hij vorig jaar zijn moeder Sylvia heeft verloren, staat Wesley nu voor de uitdaging om om te gaan met de ziekte van zijn vader Barry, die gediagnosticeerd is met kanker.

Wesley, die eerder al met verlies te maken heeft gehad, probeert nu intens te genieten van elke gedeelde seconde.

Wesley deelt met Weekblad Weekend: “Ik probeer te leven van dag tot dag en zolang hij nog kwaliteit van leven heeft, zal ik daar intens van genieten.”


Een beslissing vol liefde en toewijding werd genomen door Wesley, die zijn vader verliet om bij hem te wonen.


“Dat vond ik goed om te doen. Ik heb alles weggedaan en ben naar hem toe verhuisd. Hoe lang ik daar blijf? Ik hoop nog twintig jaar, maar we zullen zien,” vertelt Wesley.


De moedige keuze van Wesley verdient bewondering en steun. Laten we onze steun betuigen aan Wesley door hartjes en vriendelijke berichten achter te laten in de reacties.


1. Wat ontzettend verdrietig. Wij wensen hem veel sterkte.
2. Wat mooi dat hij dit doet maar wat verdrietig
3. Wat moet dit een emotionele en moeilijke periode zijn.
4. Wesley grijp alle kansen die hij krijgt.
5. Wensen hen veel sterkte en kracht in deze moeilijke periode.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven