Wendy van Dijk krijgt lelijke sneer van deze blondine: ‘Ik ben geen fan, nee’

2024 markeert de terugkeer van Wendy van Dijk op televisie, waarbij ze mogelijk onderwerp wordt van de scherpe columns van Angela de Jong.


“Ik ben geen fan, nee,” zegt Angela over Wendy. Er wordt gesproken over een mogelijke nieuwe humorshow voor Van Dijk op SBS 6, waarbij een programma zoals Ushi & Van Dijk lijkt uitgesloten te zijn.


Het gaat mogelijk om een show in de stijl van Ushi & Van Dijk, maar zonder dat specifieke concept.

Genomen van een candid-camera-perspectief, wordt deze kans voor Wendy beschouwd als een laatste poging, ondanks het risico van kritiek door Angela de Jong.

De relatie tussen Angela en Wendy is al jaren gespannen, resulterend in een duidelijke wederzijdse antipathie. Een kritische column van Angela kan een aanzienlijke impact hebben op de perceptie van Wendy’s nieuwe show.

Angela deelt haar visie in het tijdschrift Weekend: “Ik weet niet hoelang haar contract nog loopt. Ik laat me graag verrassen door een waanzinnig programma.”

Terwijl ik met Wendy van Dijk aan het praten was, ontdekte ik dat ze altijd een rol speelt op televisie,” zei Angela de Jong. “Ik ben geen fan van mensen die niet zichzelf zijn op televisie.”

Verbazing om Wendy van Dijk onder vakantiegangers: ‘assistente ging iedereen langs’

Angela de Jong heeft een voorkeur voor Caroline Tensen en uit haar kritiek op Wendy van Dijk: “Nee, ik ben geen fan van haar. Ik hou niet van mensen die niet zichzelf zijn op televisie. Bij iemand als Wendy krijg ik heel erg het idee dat ze een typetje speelt.”

Wendy van Dijk staat stil bij groot verlies: ‘Elke dag ben je onderdeel van ons leven’😥🙏

RTL 4 zet zich in op verschillende manieren, zoals het aanbieden van programma’s die verschillende doelgroepen aanspreken.

Extreem heftige periode voor Caroline Tensen: ‘Ik wilde er nooit over praten’

“Sommige mensen gun ik een beter programma,” zegt Angela. “Neem Caroline Tensen. Daar heb ik grote bewondering voor, zij is de koningin van de emo-tv met Het Spijt Me.”

Caroline Tensen over meest afschuwelijke periode uit haar leven: ‘alleen maar huilen’

Angela vervolgt: “Om haar nu het woonprogramma Kopen of Slopen te laten presenteren, wat een ratjetoe is,” she continues, “lijkt me niet de beste keuze.”

De dingen die we al eerder gezien hebben, vind ik niet passend voor haar. Ik gun haar een echt kwaliteitsprogramma.

Caroline Tensen spreekt over de meest afschuwelijke periode uit haar leven: ‘alleen maar huilen’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven