Boze en verdrietige Wendy van Hout reageert: ‘Bedankt dat je me belachelijk hebt gemaakt’

WhatsApp Image 2024 01 28 at 201028jpg

Er is een nieuwe opmerkelijke stap gezet in het leven van Wendy van Hout, de vriendin van multimiljonair Peter Gillis.

Wendy van Hout openhartig over grote twijfels: ‘Deze opmerking is zo slecht’

Na het volgen van drie zanglessen staat ze op het punt een liedje uit te brengen en live te zingen op een klein podium in “Massa is Kassa”.

Wendy van Hout ondergaat extreme metamorfose: ‘Spijt komt altijd te laat’

Haar liedje is geïnspireerd op haar reputatie als ‘meisje van de handel’. Echter, over haar zangkwaliteiten bestaat discussie en ze zou mogelijk baat hebben bij extra zanglessen.

Wendy van Hout ondergaat extreme metamorfose: ‘Spijt komt altijd te laat’

Tijdens een uitzending van Wendy’s optreden in “De Oranjezomer” is er een vrolijke sfeer en wordt er gelachen. Jack van Gelder geeft aan:

Veel pijn en verdriet voor Wendy van Hout: ‘Dat hakt er zeker in’

“Dit is de nieuwe vriendin van Peter. Ze heeftZangles gehad na dit optreden, dat is echt waar! Er wordt flink gelachen aan tafel, wat natuurlijk bij de informele sfeer van het programma past.

Groot drama voor Wendy van Hout: Nachtmerrie wordt werkelijkheid!

Met Peter knullig naast het podium staand te zwaaien, lijkt het een beetje. Wendy is echter helemaal niet blij met de kritiek en het lacherige gedoe in “De Oranjezomer”.

Wendy van Hout zorgt voor dieptepunt en krijgt ontzettend veel kritiek

Ze wil gewoon genieten van het zingen op de camping zonder daarbij kritiek te krijgen. Op Instagram reageert ze woedend op de opmerkingen. “Mijn liedje, iets waar ik vol enthousiasme aan begon.”

“Compleet mijn plezier erin verpest is door die misselijke typetjes bij o.a. De Oranjezomer, om nog meer negativiteit te creëren rondom alles wat wij als familie of individu doen. Want positief zijn is zo moeilijk!”

Vraagtekens bij berichtgeving Wendy van Hout: 'bedankt voor je begrip'

“Bedankt voor het belachelijk maken! Ik kan best wat hebben met mijn gezonde dosis zelfspot en ieders mening, maar dit… Triest! […] Het heeft mij verdrietig gemaakt. Het zou allemaal maar over jou gezegd en geschreven worden, walgelijk!”

1. Wendy van Hout is van slag en heeft het plezier verloren!
2. Wendy is verdrietig en noemt de situatie WALGELIJK!
3. Ik denk dat ik maar even niets zeg
4. Ze noemt het triest en walgelijk!
5. Ze is nu toch wel echt heel erg boos en verdrietig!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven