Deze dame niet welkom bij brasserie Rachel: ‘Ik wil mij er niet mee bemoeien’

WhatsApp Image 2024 04 02 at 161219jpg

Tijdens de officiële opening van Casa Hazes, het nieuwe restaurant van Rachel Hazes in Torremolinos, was Melanie Beense, de voorganger van Rachel, afwezig bij het evenement.

Speculaties over de reden van haar afwezigheid deden de ronde.

Problemen voor brasserie Rachel Hazes: Moeder Monique heeft invloed!

Volgens Evert Santegoeds van Shownieuws was de opening een besloten feestje voor Rachel’s vrienden, waarbij specifieke uitnodigingen werden verstuurd.

Rachel Hazes diep geraakt: ‘Niemand durft dit publiekelijk te zeggen’

“Je moest er echt voor uitgenodigd worden om erbij te zijn en al die vrienden, wie zijn dat tegenwoordig? Dat André en Rox er niet bij zijn, dat weten we.””

Rachel over hartverscheurende gebeurtenis met kleinzoon: ‘heeft me beroerd laten voelen’

Hij wees erop dat het opvallend was dat Melanie Beense, die aanvankelijk zou helpen bij de opstart van de zaak, er niet was.

Rachel Hazes krijgt flinke kritiek: ‘Waarom er half uit hebben hangen’

“Maar dat de vorige eigenaresse Melanie, de dochter van Peter Beense, er niet is, gaf ons wel te denken. Juist zij zou helpen met het opstarten van de zaak.”

Rachel Hazes komt met grove boodschap: Is dit een sneer aan zoonlief Andre?

Evert liet een foto zien van Rachel en Melanie tijdens de overdracht, maar benadrukte dat de huidige stand van hun relatie onduidelijk is.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

“Je ziet ze hier trots poseren op het moment dat de overdracht plaatsvindt, daar staan ze nog in de deuropening, maar of ze nu nog door één deur kunnen is te betwijfelen,” vervolgde hij.

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

“Melanie wil niet zeggen wat er is en ook Peter Beense wil er niets over zeggen. Rachel zelf al helemaal niet. Er is wat gebeurd maar ik weet niet wat.”

Rachel Hazes pislink en haalt hard uit: ‘Ga je schamen gek die je bent’😱😬

Er is verklaard door Patty Brard dat Melanie niet meer welkom is bij Casa Hazes, en deze verklaring werd bevestigd door het personeel van de brasserie toen erom werd gevraagd.

Rachel Hazes staat morgen weer voor het hekje: ‘voor het eerst onder ede verhoord’

,,Melanie zou het personeel gaan inwerken, maar die is daar nu niet meer. En toen wij belden naar Casa Hazes en vroegen of ze er nog werkt, kon het personeel daar geen antwoord op geven”, aldus Patty tijdens een uitzending van Shownieuws.


Peter Beense heeft enkele details vrijgegeven over de situatie en aangegeven dat Melanie niet langer betrokken is bij de zaak.

Problemen voor brasserie Rachel Hazes: Moeder Monique heeft invloed!

 ,,Ik heb mij juist een beetje afzijdig gehouden, want ik wil mij er niet mee bemoeien”, verklaarde Peter.

Rachel krijgt onverwachts steun: ‘Lief dat hij dat hardop durft te zeggen’

Hij onthulde dat zijn schoonzoon de koks begeleidt en opleidt, en dat Melanie’s rol in het trainen van het personeel niet meer nodig bleek te zijn.

Rachel Hazes pislink en haalt hard uit: ‘Ga je schamen gek die je bent’😱😬

De reden achter Melanie’s afwezigheid blijft echter onduidelijk, aangezien betrokkenen zoals Peter Beense, Melanie zelf en Rachel Hazes geen verdere details hebben gegeven over het conflict.

Rachel Hazes komt met grove boodschap: Is dit een sneer aan zoonlief Andre?
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven