Waylon wordt boos na vraag over rondgaand gerucht!

WhatsApp Image 2024 05 26 at 122855jpg

Er is een bericht in weekblad Privé verschenen waarin wordt beweerd dat zanger Waylon, die eigenlijk Willem heet, mogelijk een grote schuld heeft bij de Belastingdienst, naar verluidt oplopend tot miljoenen euro’s.

Volgens het blad zou het enorme huis van Waylon al te koop staan om deze eventuele grote schuld af te betalen.

Tijdens een uitzending van de talkshow van Renze Klamer kreeg Waylon onverwachts de vraag over deze geruchten, wat resulteerde in een emotionele reactie van de zanger.

Yvonne klapt uit de school over Waylon die met maar liefst 10 vrouwen vreemd ging in een jaar

Privé meldt dat Waylon naar verluidt minstens een miljoen euro schuldig is en citeert: “Hij heeft een aanzienlijke schuld, het gaat om een bedrag met zes nullen. Zijn huis heeft overwaarde, en om hiervan te profiteren, is verkoop onvermijdelijk.”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

”Steun van de regering gekregen heeft hij, net als veel anderen, maar dat geld moet worden terugbetaald. Dit kan problemen opleveren als een deel van het geld al is uitgegeven.”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

Tijdens het optreden in de talkshow van Renze Klamer werd Waylon direct geconfronteerd met de geruchten.

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

Renze vroeg: “Deze week las ik dat je failliet was, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Je bent nog steeds in staat om kleren te dragen en je gitaar mee te nemen.”

De zanger Waylon reageerde verrast en verontwaardigd nadat hij las dat zijn huis verkocht moest worden: “Ja, ik moest deze week in de krant lezen dat ik mijn huis moet verkopen.”

”Sterker nog, dat het te koop staat. De meest stille verkoop in de geschiedenis van stille verkopen. Ik weet gewoon niet wat er aan de hand is.” Hij gaf aan waarom hij eerder niet op de geruchten had gereageerd:

“Weet je wat het is. Nu geef je het ook aandacht en alles dat je aandacht geeft, dat groeit. Ik heb er geen behoefte aan om er aandacht aan te geven, maar Jezus Christus, echt. Het is echt heel heftig.”

De zanger merkte op hoe de timing van deze geruchten samenviel met een belangrijke gebeurtenis: “Het is ook een beetje de timing waarop dit soort dingen dan naar voren komen, weet je wel. Het is een dag voor de verjaardag van mijn kind,

“Mijn jongste zoon heeft dit gemaakt.”

“Nog acht weken en dan is er weer een kindje onderweg. En dan moeten we in de krant lezen dat ons huis verkocht moet worden. Verbazingwekkend.”

Bibi is woest en wil dat haar gezin met rust wordt gelaten: ‘Jullie spelen met mensenlevens’

Ondanks Waylon’s ontkenningen, blijft Evert Santegoeds van Privé bij het verhaal: “We houden Waylon goed in de gaten, dat weet je.”

“Er circuleren vele verhalen over Waylon in het Gooi. Het wordt beweerd dat hij technisch failliet is door een grote belastingschuld. Het gaat om een aanzienlijk bedrag!”

Yvonne klapt uit de school over Waylon die met maar liefst 10 vrouwen vreemd ging in een jaar

Waylon reageerde geïrriteerd en sarcastisch: “Nee, en al helemaal niet voor 1,8 miljoen! Voor dat bedrag koop ik het huis nog liever zelf opnieuw!”

Waylon woedend na zien van schokkend fragment

1. Verhalen over Waylon zijn wijdverspreid in het Gooi!
2. Duidelijk niet blij met deze vraag!
3. Een zanger die boos en sarcastisch is…
4. Alles verloopt vlot en dan ook nog een hoogzwangere Bibi
5. Ik voel mee met zijn zwangere vriendin…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven