Waylon gaat wéér de fout in met dame: ‘Narcist die liegt om te krijgen wat hij wil’😱😲

Onlangs was Waylon het onderwerp van gesprek op diverse juicekanalen. De zanger was namelijk zijn vriendin Bibi Breijman niet trouw geweest.

Juicechannel bracht het verhaal als eerst naar buiten en liet aan de buitenwereld weten dat de zanger tijdens de zwangerschap ban Bibi vreemd ging.

Juicechannel destijds: “Het volgende verhaal hebben wij laatst ontvangen. Willem is namelijk tijdens de laatste zwangerschap van Bibi vreemd gegaan met een dame genaamd ‘Jadey Lois’.

De twee kennen elkaar al sinds 2016. Uiteindelijk hebben Willem en Jadey toch afgesproken en is het ‘dokterafspraakje’ er op 26 maart geweest. Echt walgelijk.

De twee hebben het vervolgens bijgelegd en de zanger ging publiekelijk door het stof. Op Instagram plaatste de zanger een statement en liet daarin weten:

Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk.

Yvonne Coldeweijer zit er boven op en laat niet los als ze doorheeft als een bekende Nederlander een scheve schaats heeft gereden.

Voor haar betaalgroep heeft Yvonne Coldeweijer een video opgenomen over de zanger waarin ze haar visie deelt over het gedrag van Waylon.

In haar video begint Yvonne echter met de schokkende onthulling: “Ik heb gehoord dat Willem twee weken geleden op een maandag, ergens in Zeeland, bij een beachclub is geweest met een meid.

Vreselijke narcisten zoals Willem hebben zichzelf een patroon aangeleerd. Die doen dit om áltijd te krijgen wat ze willen. En ze gaan zielig doen. Ze gaan huilen bij je.

Ze gaan zeggen ‘Als jij mij verlaat dat houdt het leven voor mij op…’” Yvonne sluit af: “Het is dus ‘all fake’. Narcisten die liegen om te krijgen wat ze willen. Dat is wat hij doet.

Auteur

Scroll naar boven