Man laat zich transformeren naar vrouwelijke draak: Maak kennis met Eva Medusa!

Er zijn mensen die zich in de hedendaagse wereld niet volledig zichzelf voelen, te midden van een groeiende ruimte voor persoonlijke identiteitsexpressie.


Dit kan resulteren in het gevoel totaal anders te zijn dan hun fysieke verschijning doet vermoeden. Gelukkig zijn er nu meer mogelijkheden om een lichaam te creëren waarin mensen zich thuis voelen.


De termen ‘ombouwen’ en ‘verbouwen’ werden vroeger voornamelijk gebruikt,De associaties met vastgoed die vroeger aan deze plekken werden gekoppeld, roepen nu steeds vaker gedachten op aan de LHBTQ+ gemeenschap.

Door hun inzet en aandacht hebben leden van deze gemeenschap het onderwerp prominenter gemaakt, hoewel ze altijd al aanwezig waren.

Er is nu meer openheid en acceptatie rondom deze gevoelens, wat heeft geleid tot mensen die zich niet eens als mens identificeren.

“`html


Er zijn recentelijk unieke gevallen waargenomen, zoals iemand die zich identificeerde als huiskat en een ander persoon, genaamd Toco, die €15.000 uitgaf om op een hond te lijken.


De vooruitgang binnen de medische wetenschap maakt het mogelijk voor mensen om zich op manieren te transformeren die voorheen ondenkbaar waren.


“`


Een vrouw die zichzelf niet als blank, maar als donker beschouwde, paste haar huidskleur aan, wat een opvallend voorbeeld is.


Een ander opmerkelijk geval is Richard Hernandez, die zich identificeerde als een vrouwelijke draak in plaats van een man. Voor een bedrag van €60.000 onderging hij een transformatie, te beginnen met de transitie naar vrouwelijkheid en vervolgens zijn verandering naar een draak.


Hernandez heeft haar oren laten verwijderen en haar tong laten splitten, geïnspireerd door de gespleten tong van draken, aangezien draken reptielen zijn.


Bovendien heeft ze 18 ‘schubben’ onder haar huid laten aanbrengen om een meer drakenachtige textuur te creëren, en ze heeft het beeld verder afgemaakt met honderden tatoeages.


Ze staat nu bekend als Eva Tiamat Medusa.

De legendes van de vrouwelijke draak laten zien hoe mensen ongelofelijke inspanningen leveren om hun ware identiteit te laten zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven