Vrouw doet bizarre ontdekking in telefoon echtgenoot: ‘Ik schrok ontzettend’

Jane, 40 jaar oud, was diepbedroefd toen ze door de telefoon van haar partner bladerde en berichten ontdekte waarin hij vreselijk over haar sprak.

Jane Lewis uit New Jersey kreeg toestemming om in de telefoon van haar man te kijken, en wat ze daar las, bracht haar van streek. De berichten die haar man naar zijn vriend stuurde, waren verschrikkelijk.

Jane deelde met Kennedy News: ”Ik doorzocht zijn berichten om te zien met wie hij aan het praten was. Toen zag ik een conversatie waarin hij

Wat ik ontdekte was een conversatie tussen hem en zijn beste vriend,” vertelde Jane.

Ze vervolgde: “Ik weet dat ze elkaar niet zo vaak berichten sturen, dus ik hoefde niet lang te scrollen. Maar toen ik zag wat hij stuurde en hoe hij mij omschreef, schrok ik ontzettend.”

“In het bericht van toen we net samen waren schreef hij aan zijn beste vriend dat hij me gebruikte voor het geld, dat ik een ‘lelijke stinksnol’ was waarmee hij niet naar bed wilde,” onthulde Jane.

“`html


Er was echter meer. Ik werd uitgemaakt voor goedkope en hopeloze hoer en ik had hem zelfs al gevraagd bij mij in te trekken zonder dat hij me had gen**kt.


Hij vertelde zijn vriend dat hij ‘meerdere vrouwen’ had die veel knapper waren dan ik. Vervolgens schreef hij in de volgende berichten een heel ‘actieplan’.


Het ging over hoe
“`Jane deelde dat haar man haar zou gebruiken voor een tijdje, om haar vervolgens te dumpen, allemaal om haar gelukkig te maken,” zei ze.

Met een relatie van zes jaar en drie kinderen besloot Jane haar man (35) te confronteren met wat ze had gelezen.

Haar man toonde schaamte en spijt. “Hij was heel verdrietig en heeft zijn excuses aangeboden,” zei Jane.

Hij heeft het toegeschreven aan een negatief zelfbeeld en heeft me gevraagd om hem de tijd te geven om aan zichzelf te werken. Maar ik weet het niet.

Dit schrijf je niet zomaar, en zeker niet herhaaldelijk. Ik weet niet of ik verder kan. Het heeft me veel verdriet gedaan. Als hij me een vraag stelt, antwoord ik met: ‘Ik ben niet dom, wel lelijk.’

AlsWanneer iemand zulke dingen over je schrijft, heeft dat een impact op je gedachten. Mijn zelfvertrouwen is volledig aangetast, en dat is nog niet alles. Ik begin ook te twijfelen aan ons huwelijk.”

“Als ik dit eerder had geweten, was ik nooit met hem getrouwd. Ik weet echt niet hoe ik hiermee verder moet gaan. Het doet me zoveel pijn.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven