Vrouw krijgt volop aandacht van mannen op het schoolplein: ‘Ik ben echt een target’

Kerry en Anna Simpson uit Nottinghamshire hebben geen traditionele banen, maar verdienen geld door TikTok-video’s te maken.

In een recente video uit Anna haar frustratie over ongewenste aandacht die ze krijgt van mannen op het schoolplein: ”Ik ben echt een target.”

Het ironische is dat Kerry en Anna elkaar juist op het schoolplein hebben ontmoet in 2018, toen ze hun kinderen naar school brachten.


Bij hun eerste ontmoeting waren ze beiden getrouwd, maar ze besloten om te scheiden van hun echtgenoten en binnen drie maanden met elkaar te trouwen.


Nu delen ze hun relatieverhalen op TikTok, waar ze al ongeveer 800.000 volgers hebben.


Anna ontvangt veel aandacht van vaders dieTijdens de video’s uit Kerry haar ongenoegen over het halen van hun kinderen van school blijkt duidelijk.

Kerry is overduidelijk niet blij met de situatie en zegt: “Ze proberen mijn vrouw af te pakken.” Het probleem is zo ernstig geworden dat Kerry nu zelf meegaat om de kinderen op te halen en te brengen.

In een van de video’s, die al duizenden keren bekeken is, confronteert Kerry iemand buiten beeld op het schoolplein.


In de video uit Kerry haar bezorgdheid: “We staan op het schoolplein en iemand flirt met mijn prachtige verloofde. Dit is toch ongelooflijk!? Ik moet haar nu echt gaan beschermen.”


Deze situatie heeft duidelijk impact op hun dagelijks leven en weerspiegelt de uitdagingen waar het stel mee te maken krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven