Vrouw heeft relatie en zoon met kermisattractie: ‘Ik bezoek hem regelmatig’

Gaëlle Engel, een 46-jarige vrouw uit Frankrijk, identificeert zichzelf als een objectofiel, wat betekent dat ze gevoelens kan hebben voor objecten.

Na een relatie van maar liefst zeven jaar met een achtbaan, heeft Engel nu haar liefde gevonden bij een andere kermisattractie.

Tijdens een bezoek aan het Duitse Holiday Park, waar de achtbaan Sky Scream staat, voelde Engel haar hart direct sneller kloppen bij de eerste ontmoeting.

Intens was de relatie met Sky Scream. Ze klampte zich vast aan de constructie van de achtbaan wanneer ze die bezocht en sprak urenlang tegen de achtbaan.

Het ging verder dan alleen kletsen tegen de achtbaan. Zodra ze contact maakte met Sky Scream, raakte Engel ook opgewonden.

Helaas kwam er een einde aan.

Engel werd niet langer toegelaten in het park, omdat de medewerkers genoeg hadden van het gekreun en geklets tegen de attractie.

Daardoor kreeg ze een toegangsverbod en kon ze haar grote liefde niet meer bezoeken. Daarom moest ze de relatie verbreken.

Gelukkig zijn er veel andere attracties in de wereld, en inmiddels is Engel weer gelukkig in de liefde. Haar geliefde kermisattractie staat nu in het Franse Bordeaux.


Met de attractie genaamd Gravity wil ze haar grote liefde verzegelen door ermee te trouwen.


Ze handelt snel, bewerend zelfs een zoon te hebben met Gravity, die ze beschouwt als haar zelfgemaakte modelversie.


Helaas woont haar zoon nog steeds bij haar thuis en lijkt hij zijn vleugels nog niet te hebben uitgeslagen.Mijn vader kan ik dus niet heel vaak zien.

“Ik bezoek hem regelmatig, en ik volg hem wanneer hij ‘op tour’ gaat.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven