Vrouw laat baard staan voor haar partner: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

De meest recente aflevering van het TLC-programma, genaamd “Love Don’t Judge”, draait om onconventionele koppels, waar Coral en Illias een intieme inkijk geven in hun unieke relatie.

Het programma staat erom bekend liefdesrelaties in beeld te brengen die niet voldoen aan de traditionele normen.

Coral, bij geboorte geclassificeerd als vrouw, identificeert zich nu als non-binair. Dit toont aan dat er veel mogelijkheden zijn.

In haar zoektocht naar zelfacceptatie begon Coral op jonge leeftijd. Toen ze negen was, ontdekte ze een lange zwarte haar op haar kin, hetgeen werd veroorzaakt door hirsutisme – een aandoening die duidt op een hogere concentratie van mannelijke hormonen in het lichaam.

Coral heeft echter nooit veel moeite gehad met deze aandoening. Ze heeft jarenlang haar baardharen verwijderd met behulp van producten zoals Gillette Mach 3 om een gladde huid te behouden.

“`html

Toen Coral online de liefde van haar leven ontmoette, Illias, nam haar verhaal een wending. Illias is geboren als vrouw maar nu een man, en koestert een diepe waardering voor Corals natuurlijke baardgroei.


Illias is openhartig over zijn gevoelens en zegt: “Het is toch iets wat haar lichaam op natuurlijke wijze doet.”


Geïnspireerd door Illias’
“`In maart 2022, besloot Coral om te stoppen met scheren en haar baard natuurlijk te laten groeien, in een daad van zelfacceptatie en liefde. Deze verandering heeft duidelijk Illias gecharmeerd.

Hij heeft zijn bewondering uitgesproken door te zeggen: “Mijn vriendje wordt er heel erg opgewonden van om met zijn vingers en tong door mijn baard te gaan. Hij bewondert mijn gezichtsmatje.”

Deze aflevering van “Love Don’t Judge” benadrukt de diversiteit en schoonheid van liefde in al haar vormen. Tegelijkertijd nodigt het de kijkers uit om traditionele opvattingen over relaties en schoonheid te heroverwegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven