Dit is de 32-jarige nieuwe vriendin van Wibi Soerjadi: ‘Alsof ik zweef’🤨😋

Pianist Wibi Soerjadi heeft een bewogen periode achter de rug. Wibi zat er de afgelopen tijd dan ook behoorlijk doorheen.

Weekblad Story meldt “Een scheiding, een verbroken relatie, het verlies van zijn ouders, de moeizame verkoop van zijn landgoed in Zeist, zijn plotselinge doofheid en de hunkering naar liefde.

Gelukkig is er ook voor de 42-jarige Wibi licht aan het einde van de tunnel. Zijn lichtpuntje is namelijk studente Mirthe.

Wibi vertelt aan Story: “Ik ben zo gelukkig. Alsof ik zweef. Dat komt door mijn lieve vriendin Mirthe. Afgelopen week is ze officieel bij me ingetrokken.

In dit prachtige huis woon ik nu met de liefste en mooiste vrouw die ik me maar kan wensen. Het is bijna een droom.” Juicekanaal Reality.FBI is een beetje op onderzoek uit gegaan.

Wibi heeft al een jaartje, maar sinds afgelopen weekend voor het openbaar. In de media werd ze via meerdere namen voorgesteld. Nirthe en Mirthe.

Ook wilde Wibi jaar leeftijd niet delen in de media. Prima. Op die vragen hebben we wat antwoorden. Het is gewoon Mirthe.

Het kanaal weet inmiddels ook iets over de leeftijd van Mirthe: “Mirthe studeert momenteel voor ‘Eventproducer.

Dit is een driejarige MBO opleiding die ze in 2019 is gestart. Ze zal dus rond de 20 zijn? Verder schijnt Mirthe geen socials te hebben.

Wel zou ze overwegen de stap naar het HBO te maken om verder te leren. Ze wil dus zeker wat achter de schermen gaan doen in de wereld waar Wibi ook in actief is.

Misschien regelt zij straks wel zijn optredens? Een goed leeftijdsverschil dus, van zo’n 32 jaar. Maar zolang ze maar allebei gelukkig zijn!” 

Auteur

Scroll naar boven