Roxeanne Hazes geeft toe dat ze behoorlijk veel spijt heeft: ‘Die voorspelling is uitgekomen’😲😢

Roxeanne Hazes laat weten dat ze enorm veel spijt van een medische ingreep die ze heeft laten doen toen ze slechts 19 jaar oud was.

Inmiddels is ze 28 en wijzer. Destijds ging ze voor een borstvergroting en wilde ze maar liefst 4 cupmaten groter.

De arts schrok van haar wensen en raadde het dan ook af, maar Roxeanne had daar maling aan en niemand on haar tegenhouden. Ze ging van een A-cup naar een volle E-cup.

‘Ik heb namelijk destijds voor het maximale gekozen. Van een hele kleine A-cup naar een volle E-cup.  Mij werd van tevoren al gezegd: Oké, wat je wilt is onrealistisch.

Ze zullen vol striae zitten en het gaat hangen. En die voorspelling is uitgekomen. Het is nu dat het allemaal strak in het netje zit, maar als het uit gaat is het: huppakee, huppakee.’ 

Roxeanne Hazes heeft tot op de dag van vandaag nog steeds geen contact met haar moeder. Of het nog goed gaat komen is de vraag.

Vorig jaar liet Roxeanne zich nog uit in een podcast. “Kijk, ik ben van bepaalde dingen die er in het leven gebeuren rondom de familie Hazes gewoon geen onderdeel. En dat is echt heel erg fijn.

Ik ben een eigen persoon, ik maak mijn eigen muziek, ik heb mijn eigen gezin. En ik merk dat ik mij heel erg richt op positiviteit.”

Roxeanne heeft zich bij ‘Hazes is de Basis’ ook uitgesproken over broerlief: “Het is natuurlijk ontzettend jammer dat Dré er niet bij is.

Ik denk gewoon dat het belangrijk is dat hij herstelt, op welke manier dan ook. Dat is gewoon het belangrijkste nu.”

Scroll naar boven