De zomer komt eraan: Dit wordt een andere zomer dan de vorige!

zon 1 1jpg

Naar verwachting zal het komende seizoen warmer zijn dan normaal, volgens Weeronline.

De voorspellingen tonen hogere temperaturen dan gemiddeld gedurende de zomermaanden.

Verwacht wordt dat temperaturen dit jaar vaker boven het gemiddelde van 23 graden zullen liggen in juni, juli en augustus, wat resulteert in meer zomerse en tropische dagen.

Naast zonnige dagen zal de zomer ook regelmatige regen- en onweersbuien brengen, als aanvulling op de warmte. Weeronline benadrukt dat seizoensvoorspellingen beperkt betrouwbaar zijn.

Statistisch gezien komen maand- of seizoensvoorspellingen ongeveer 60 procent van de tijd uit, terwijl voorspellingen voor vijf dagen meestal in 90 procent van de gevallen kloppen.

Meteoroloog Jordi Huirne voorspelt een warme zomer: “De kans is groot dat we een warme zomer tegemoet gaan,” zei Huirne.


In de combinatie van warmte en buien schuilen enkele nadelen. Muggen worden aangetrokken door menselijke adem, zweet en warmte.


Muggen hebben ook een voorkeur voor mensen met bloedtype O en zwangere vrouwen. Er zijn verschillende eenvoudige maatregelen die genomen kunnen worden om muggen op afstand te houden.


Om te voorkomen dat muggen binnenkomen, kunnen horren voor ramen en deuren geplaatst worden. Bij buitenactiviteiten is het aan te raden om bedekkende kleding te dragen en anti-muggenmiddel te gebruiken ter bescherming.


!. Volgens deze meteoroloog gaan we deze zomer een monsterhitte ervaren!
2. De kans is heel groot dat dit werkelijkheid gaat worden!
3. Er zullen heel veel mensen niet blij worden van dit bericht
4. Weeronline deelt zijn verwachtingen voor deze zomer.
5. Juni, juli en augustus zouden weleens zwaar kunnen gaan worden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven