Vrouw trots op haar volle baard: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

In de meest recente aflevering van het TLC-programma “Love Don’t Judge”, waarin onconventionele koppels centraal staan, delen Coral en Illias een intieme inkijk in hun unieke relatie.

Automatische concepten

Dit programma staat bekend om het in beeld brengen van liefdesrelaties die afwijken van wat traditioneel als ‘normaal’ wordt beschouwd.


Coral, die bij geboorte als vrouw werd geclassificeerd, identificeert zich nu als non-binair. Deze keuze toont aan dat er meer mogelijkheden zijn dan enkel man.

Op jonge leeftijd begon Coral’s reis naar zelfacceptatie. Toen ze negen was, ontdekte ze een lange zwarte haar op haar kin, een teken van hirsutisme, wat duidt op een hogere concentratie van mannelijke hormonen in het lichaam.

Haar baardharen verwijderde Coral jarenlang, vaak met behulp van producten zoals Gillette Mach 3 voor een gladde huid. Het was echter nooit een groot probleem voor haar.


Coral’s verhaal nam een wending toen ze online de liefde van haar leven ontmoette: Illias. Illias, die als vrouw geboren is maar nu als man leeft, waardeert Corals natuurlijke baardgroei enorm.


Openhartig over zijn gevoelens zegt Illias: “Het is iets wat haar lichaam op natuurlijke wijze doet.”


Geïnspireerd door Illias’ acceptatie en liefde,

In maart 2022 heeft Coral besloten te stoppen met scheren en haar baard natuurlijk te laten groeien, wat sterk de aandacht trekt van Illias.

Hij heeft zijn bewondering geuit door te zeggen: “Mijn vriendje wordt er heel erg opgewonden van om met zijn vingers en tong door mijn baard te gaan. Hij bewondert mijn gezichtsmatje.”

Deze aflevering van “Love Don’t Judge” benadrukt de diversiteit en schoonheid van liefde in al haar vormen, terwijl het tegelijkertijd de kijkers uitnodigt om de traditionele opvattingen over relaties en schoonheid te heroverwegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven