Openhartige André Hazes komt met statement: Uiteraard komt deze dame met reactie!😣😆

Voor het eerst in een jaar tijd heeft volkszanger André Hazes weer iets van zich laten horen op zijn Instagram-account.

De zanger heeft een lang statement geplaatst over de donkerste periode van zijn leven en ex Monique laat dan ook weten dat zij hier dankbaar voor is.

In een reactie op het bericht van haar ex-verloofde schrijft ze: “Trots op waar je nu staat en dankbaar voor de stap die je genomen hebt. Voor jezelf en onze kleine man!”

De blondine hoop dan ook dat hij blijft werken aan zichzelf. “Zet je zoektocht vooral nog door. Over bergen, door de dalen… Je zult de weg wel vinden!”

Het statement was lang en de zanger was behoorlijk openhartig. Het moment was daar om weer iets van zich te laten horen.

“Lieve mensen, het moment is voor mij gekomen om de stilte van de afgelopen tijd te verbreken en ik deel daarom nu met jullie hoe het de afgelopen periode met mij is gegaan, en hoe het nu met mij gaat.”

“Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden. Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt.”

Met de hulp van professionals probeert André uit het dal te kruipen. “Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf. Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet).

Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte.

Niet omdat ik jullie, mijn fans, tekort wilde doen, maar om een periode van rust te creëren. Iets waar ik enorm aan toe was en waardoor het nu weer juist goed met mij gaat.”

“Binnenkort verschijnt ook mijn documentaire Crossroads op Videoland”, promoot hij zijn docu. “Ik laat mij van mijn meest kwetsbare kant zien en geloof me dat dit zwaar was. Ik ben van ver gekomen en jullie verdienen een eerlijke documentaire.”

De zanger vertelt in zijn statement ook over zijn grote comeback. “Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken.

Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023.”

“Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is. Veel liefs en geluk, André”, sluit de zanger af.

Auteur

Scroll naar boven