Appie zorgt voor rumoer met nieuw filmpje!

WhatsApp Image 2024 05 12 at 180440jpg

De opschudding rond Joost Klein blijft aanhouden, en nu draagt Appie Mussa, een goede vriend van Joost van 25 jaar oud, bij aan de controverse.


Onder zijn echte naam, Abdulhani Mussa Ali, heeft hij recentelijk in een nieuwe video opnieuw kritiek geuit op het Eurovisie Songfestival. Voor velen boven de 40 is Appie mogelijk een onbekende naam.


Hij is dezelfde persoon die tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival verscheen in een kostuum met een blauwe vogel, naast Joost op het podium, maar het optreden kreeg geen vervolg.


Appie lijkt nog steeds sterke gevoelens te hebben over wat er is gebeurd. Eerder deelde hij een video waarin hij beweerde dat er “eigenlijk helemaal niks gebeurd was” en dat Joost onterecht was weggestuurd.

In zijn nieuwste TikTok-video uit Appie opnieuw zijn frustraties. Hij heeft een snavel op en danst op een nummer van Lily Allen.

Terwijl hij blijft dansen aan het einde van het fragment, steekt hij provocatief twee vingers op naar het songfestivallogo.

Het is niet helemaal duidelijk wat Appie wil bereiken met deze actie. Het lijkt meer een uiting van frustratie dan een stap naar een oplossing.

De situatie rond Joost Klein en de reacties van zijn vrienden blijven onderwerp van discussie en speculatie in de media en onder fans.

@apsonarmy Lil video i made at the venue 😂😂😂 #eurovision2024 ♬ original sound – Bella&lt3

Wel een hele duidelijke boodschap in de video! Iets met provoceren….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven