Vrouw betrapt schoonmoeder met haar baby: ‘extreem vreemd en zeer ongepast’

babyjpg

Ontzetting bij een moeder nadat ze haar 60-jarige schoonmoeder betrapte terwijl ze haar zoon borstvoeding probeerde te geven.

Ze noemt het gedrag “extreem vreemd en zeer ongepast” en onthult dat de schoonmoeder zelfs wil dat de baby haar “mama” noemt in plaats van oma.

De moeder is verward en overstuur en blijft volharden in de term “tata,” wat oma betekent in het Libanees-Arabisch, om de invloed van de schoonmoeder te voorkomen.

Op Reddit deelt ze haar verhaal waarin ze benadrukt dat de schoonmoeder niet alleen de baby borstvoeding probeert te geven, maar ook de titel van “mama” opeist.

De moeder onthult dat de schoonmoeder een “slecht plan” had om genegenheid te winnen door haar kleinzoon borstvoeding te geven.

Tijdens een onaangekondigd bezoek aan haar huis, terwijl de moeder aan het douchen was, probeerde de schoonmoeder de baby aan haar borst te laten drinken.

De moeder benadrukt dat ze de schoonmoeder geen toestemming heeft gegeven om zo met de baby om te gaan en keurt haar poging af om zich als de moeder van de baby voor te doen.

Ze deelt haar frustratie en onbegrip over het gedrag van haar schoonmoeder. De Reddit-gemeenschap is geschokt door het verhaal, waarbij velen het gedrag van de schoonmoeder als “walgelijk” bestempelen.

Er wordt zelfs gesuggereerd dat de schoonmoeder een “time-out van zes maanden” verdient voor haar daden.

Anderen uiten afkeuring en adviseren voorzichtig te zijn met de interacties tussen de schoonmoeder en de baby.

De moeder wordt aangespoord om grenzen te stellen en duidelijk te communiceren over wat als acceptabel gedrag wordt beschouwd.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven