Passagiers in vliegtuig filmen snel bewegend object: Het is zeker geen drone!

ufoojpg

Onderweg naar LaGuardia Airport in de Verenigde Staten deed Michelle Reyes op 25 maart een vreemde observatie: een ‘vliegende cilinder’.

Een dag later plaatste ze een video van dit incident op Facebook met de vraag: “Ik zag gisteren een ufo toen ik naar huis ging! Kan iemand me helpen identificeren wat dit is?!”

Dit zorgde voor diverse speculaties op sociale media over het mysterieuze object. In een interview met NewsNation op 24 april deelde Michelle haar ervaring:

“Meteen heb ik een e-mail gestuurd naar de FAA (Federal Aviation Administration) om hen op de hoogte te stellen van mijn waarneming.”

“Het zou mogelijk een veiligheidsrisico vormen, maar helaas heb ik geen reactie gekregen, ze hebben mijn e-mail niet beantwoord.”


Een andere persoon had ook het object opgemerkt dat Michelle had gezien. Deze persoon deelde: “Het is zenuwslopend dat iemand anders ook zag wat ik zag,”.


Deskundige Thomas Wertman van het Mutual UFO Network in Ohio analyseerde de beelden en concludeerde dat het duistere object in de buurt van een vliegtuig was dat op het punt stond te landen.


Vanwege de locatie, de vorm en de nabijheid van een commerciële vluchtroute, twijfelde hij eraan dat het een helikopter of drone was.


In een interview met de New York Post verklaarde hij: “Drones mogen niet op die hoogte vliegen, niet legaal. Als het iets te maken had met militaire defensie of wetshandhaving, zou je het normaal gesproken niet zo dicht bij een belangrijke vluchtbaan zien. Dat zou een potentieel gevaar kunnen zijn.”


Thomas,

Een expert in onverklaarbare verschijnselen in de lucht, die een groot deel van zijn carrière heeft gewijd aan het bestuderen ervan, benadrukte de ongebruikelijke aard van deze waarneming.

1. Deze beelden halen de twijfels die je had…weg!
2. Je weet niet wat je ziet bij het bekijken van de beelden.
3. Bizar dit! Kan jij het verklaren?
4. Het object komt wel heel dicht bij het vliegtuig!
5. Deze waarneming is volgens de expert van ongebruikelijke aard!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven