Vrouw (62) vraagt visum voor man (26): ‘We willen samen zijn’

ii 1jpg

Een vrouw ontmoette een man die 37 jaar jonger was dan zij online en werd verliefd op hem, ondanks dat ze hem eerst verward had met iemand anders.

Isabell Dibble, 62, leerde Bayram Boussada , 26, kennen toen hij haar een vriendschapsverzoek stuurde op Facebook.

De grootmoeder van tien dacht aanvankelijk dat Bayram een man was die ze tijdens een vakantie in Tunesië had ontmoet en wees zijn verzoek af omdat ze dacht dat hij ’te jong’ voor haar was.

Nadat het paar later met elkaar begon te praten, realiseerde Isabell zich al snel dat hij een heel andere persoon was dan ze oorspronkelijk dacht.

Ondanks haar aanvankelijke scepsis, klikte het tussen hen en besloot Isabell in oktober 2019 naar Tunesië te reizen, waar Bayram een romantisch aanzoek voor haar had voorbereid en zei een opgetogen Isabell ‘ja’.

Het paar trouwde in januari in Tunesië bij een registratiekantoor en vierde hun speciale dag met ongeveer 100 gasten.

Een opmerking van Isabell onthult dat ondanks het leeftijdsverschil, ze gelukkiger is dan ooit tevoren. Het was echter een uitdaging om Bayram naar Groot-Brittannië te laten reizen vanwege de huidige reisbeperkingen door de cor0napan demie. Hierdoor is het onzeker wanneer ze elkaar weer kunnen ontmoeten.

In haar verklaring, die in Kent woont, zei Isabell: ‘Ik besef dat er veel nadelen zijn, dus ik twijfelde en was sceptisch.

‘Ik las verhalen over vrouwen zoals ik en ik had nooit verwacht dat ik in deze positie terecht zou komen. Hij heeft nooit om geld gevraagd, hij heeft me nooit iets gevraagd.

“Het maakt hem niet uit of ik daarheen verhuis of dat hij hierheen komt, we willen gewoon samen zijn. Ik heb hier familie, kinderen en kleinkinderen, dus ik wil niet weg.

“Ondanks alle moeilijkheden om hem hierheen te halen, ongeacht de omstandigheden. Helaas hebben we beiden niet genoeg inkomen, maar hopelijk verandert dit binnenkort.”

Isabell heeft gedeeld dat beide families hun steun tonen voor de relatie en voegt toe: “Mijn familie was in het begin wat onzeker, wat begrijpelijk is. Maar ze hebben de houding van: ‘Je hebt het zwaar gehad in het leven, dus doe waar je gelukkig van wordt.’”

“Ik heb drie echtgenoten verloren en ze weten dat ik wat opwinding en liefde nodig heb in mijn leven. Ze weten dat ik jong van hart ben en dat hij me gelukkig maakt.”

“We zijn getrouwd bij de plaatselijke burgerlijke stand en hielden een receptie aan de overkant van de straat waar zijn ouders wonen. De bruiloft was ongelooflijk, en zijn familie steunt ons ook.”

Op dit moment plannen ze dat Bayram naar Groot-Brittannië komt, zodat ze samen hun huwelijksleven kunnen beginnen, maar door de pandemie zijn ze op een struikelblok gestuit.

Isabell merkte op: “Er zijn waarschijnlijk veel mensen in onze situatie die vastzitten met hun partners in het buitenland en moeite hebben om een visum te krijgen tijdens de covid-19-uitbraak.”

“Met alles wat er momenteel gaande is, hangt het een beetje in de lucht en het is moeilijk. Hopelijk zal het in juni zijn, maar wie weet.”

Ik kan gewoon niet wachten om hem hierheen te halen, zodat we samen kunnen blijven genieten van de tijd.”

Bayram, een taxichauffeur, voegde eraan toe: “Ongeveer zes of zeven maanden spraken we voordat onze eerste ontmoeting plaatsvond. De eerste keer dat ik haar zag, was ik een beetje zenuwachtig, maar tegelijkertijd opgewonden.”

“Ik trek me niets aan van het leeftijdsverschil; het speelt geen rol voor mij. Leeftijd is slechts een getal en ik bekijk haar niet als een ‘oudere vrouw’, maar gewoon als een goede vrouw.”

“Ze maakt me gewoon zo gelukkig – ik vertrouw haar en zij vertrouwt mij. Isabell maakte zich veel zorgen over de ontmoeting met mijn familie, maar zij zijn zo blij en verwelkomend.”

“Omdat c0rona voor moeilijkheden zorgt, blijf ik trouw aan mijn vrouw en wacht ik geduldig tot alles weer normaal wordt.”

“Mijn vrouw Isabell is fantastisch en ik hou ontzettend veel van haar. Ze is mijn alles, mijn ziel.”

Emma, de 37-jarige dochter van Isabell, geeft toe dat ze aanvankelijk twijfels had over de relatie, maar nu volledig achter hun huwelijk staat.

Zij verklaarde: “Ik had er geen problemen mee dat mijn moeder iemand online ontmoette. Immers, mensen leren elkaar regelmatig kennen via sociale media.”

Volgens haar, ging ze naar een ander land om een vreemde te ontmoeten en maakte ze zich zorgen over de intenties van jongere mannen.

Ze vertelde dat ze constant met elkaar aan de telefoon zaten tijdens haar reis naar het buitenland.

Na het zien van de verbinding tussen hen, geloofde ze dat de gevoelens oprecht waren vanwege zijn liefde voor haar moeder.

Na het ervaren van veel verdriet en verlies in haar leven, bracht het haar vreugde om haar moeder nu gelukkig te zien.

Ze had hem alleen via FaceTime ontmoet toen haar moeder op bezoek was, maar keek uit naar de persoonlijke ontmoeting.

Het zou interessant zijn om hem ook op persoonlijk vlak te leren kennen, aangezien hij de echtgenoot van mama is.”

1. Deze grootmoeder ontmoette haar man in Tunesië.
2. Ze heeft aangegeven dat hij nooit om geld heeft gevraagd.
3. Haar 37-jarige dochter leerde hem kennen via Facetime.
4. Ze hoopt dat hij een visum krijgt om samen te kunnen wonen.
5. Volgens haar is zij de vrouw van zijn dromen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven