Grote zorgen voor meneer Frank Visser: ‘Hij wil graag wat tijd voor zichzelf’

fvjpg

Een moeilijke periode voor mr. Frank Visser, bekend als de tv-rechter, aangebroken vanwege het overlijden van zijn vrouw Margot, met wie hij 45 jaar getrouwd was.

Frank Visser deelt emotioneel moment: ‘Maar toen kwam het afscheid’🙏😥

Deze tragische gebeurtenis is bevestigd door Talpa. Frank Visser heeft via de media om rust gevraagd terwijl hij deze zware tijd doormaakt.

Enorm verdrietig afscheid voor Frank Visser: ‘Het lot had anders besloten’

Evert Santegoeds van Shownieuws heeft meer details gedeeld: “Het nieuws is naar buiten gekomen en bevestigd door Talpa. De precieze datum van overlijden is niet bekendgemaakt. We wensen hem veel sterkte in deze moeilijke tijd toe.”

Het lot heeft besloten voor Mr. Frank Visser en zijn vrouw: ‘maar toen kwam het afscheid’

Margot leed aan de ziekte van Alzheimer, een strijd die Visser ook in zijn recent uitgebrachte biografie, ‘Met vallen en opstaan – van gewone jongen tot televisierechter’, heeft beschreven.

Mr. Frank Visser deelt hartverscheurend nieuws: ‘Het lot had anders besloten’

In het boek reflecteert hij op de impact van de ziekte: “De heer Alzheimer had bij ons aangeklopt en was niet van plan ooit nog te vertrekken.”

Mr. Frank Visser deelt hartverscheurend nieuws: ‘Het lot had anders besloten’

“Wat had ik graag gewild dat ik degene was die door deze ziekte was getroffen. Maar het lot had anders besloten. Mijn liefste vrouw Margot was het slachtoffer.”

Mr. Frank Visser deelt hartverscheurend nieuws: ‘Het lot had anders besloten’

Frank Visser heeft zich in deze zware tijden ingezet voor zijn vrouw, die al in een gespecialiseerd tehuis voor dementiezorg verbleef.

Mr. Frank Visser deelt hartverscheurend nieuws: ‘Het lot had anders besloten’

“Hij deelde in zijn boek een bijzonder persoonlijke ervaring: ‘Ik mocht een paar nachten blijven slapen. Samen in het nieuwe bed.’”

”Het afscheid na meer dan veertig jaar huwelijk was hartverscheurend. Er was verwarring over de reden, ‘Het bed is toch groot genoeg voor ons tweeën!’”

Veel sterkte wordt hem toegewenst in deze moeilijke tijd.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven