Verschrikkelijk: Man plundert rekening van zijn ouders en doen het ondenkbare!

Vertrouwen in familie wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd, aangezien zij normaal gesproken degenen zijn die ons bijstaan in goede en slechte tijden.

In een recente zaak in Engeland werd echter dit vertrouwen geschonden, waarbij een echtpaar werd veroordeeld voor grootschalige uitgaven van het geld van de ouders van de man.

Volgens een rapport van de Britse krant Mirror beheerde de zoon de financiën van zijn behoorlijk op leeftijd zijnde ouders.


De bejaarde ouders vroegen hun zoon om hulp omdat ze niet langer in staat waren om hun bankzaken te beheren.


Om ervoor te zorgen dat belangrijke uitgaven, zoals rekeningen, betaald werden, nam de zoon deze taak op zich.


In plaats van het geld verantwoordelijk te beheren, besteedden de zoon en zijn vrouw het aan exorbitante luxe.

“`html


Er zijn aanzienlijke bedragen uitgegeven door het paar, waaronder £117.000 aan all-inclusive vakanties, dure hotels, voedsel, Chanel-handtassen en kostbare juwelen.


Het echtpaar heeft genoten van een veertiendaagse reis naar Jamaica en Cabo Verde. Ze hebben ook hun keuken laten renoveren en de vrouw heeft zelfs een tandheelkundige ingreep ondergaan die £9.000 kostte.


Bovendien hebben ze het huis van de ouders verkocht voor een veel lagere prijs dan gevraagd, waarbij de opbrengst rechtstreeks

“`

De ouders bleken uiteindelijk slechts een paar cent te hebben nadat het geld in hun eigen zakken belandde.

Ze pronkten op sociale media met hun dure levensstijl, maar uiteindelijk bleef er van de rekeningen van de ouders slechts een paar centen over.

De ouders werden aangeklaagd voor ernstige fraude, misbruik van positie en het witwassen van geld. Ze werden veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar, zoals gemeld door de Mirror.

Dit verraad heeft sindsdien grote gevolgen gehad.

Het gezinsleven van de bejaarde ouders heeft een grote impact ondergaan. Helaas is de moeder overleden, waardoor de vader nu alleen achterblijft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven