Peter Gillis krijgt het advies om al zijn bezittingen te verkopen: ‘Klaar is klaar’

Peter Gillis, die bekend staat als de eigenaar van diverse vakantieparken en natuurlijk van de serie Massa is Kassa, heeft onlangs slecht nieuws gekregen.


Zijn park Prinsenmeer moet onmiddellijk sluiten omdat hij niet is geslaagd voor de Bibob-toets, een evaluatie die beoordeelt of een onderneming mogelijk voor criminele activiteiten wordt gebruikt.

Video vanaf vakantiepark Prinsenmeer zorgt voor rillingen: Dit zet mensen aan het denken!

Deze ontwikkeling brengtHet risico voor Peter Gillis om ook zijn andere zeven parken te verliezen, zou een aanzienlijke financiële tegenslag voor hem betekenen.

Peter Gillis reageert op nieuw bizar gerucht: ‘dan is dat zeker niet aan de orde’

Zijn vriendin Wendy steunt hem in deze moeilijke tijd: “Heel soms valt er even een stilte… Mijn lieve partner, een man die altijd maar doorvecht voor iedereen, zelfs met de spreekwoordelijke messen nog in zijn rug.”

Tortelduifjes Peter Gillis en Wendy van Hout onder vuur: ‘Triest, heel triest’

”Kijk ik vandaag in je mooie ogen en ik zieDe ongeloof heerst en dat is wat mij zo onwijs trots maakt. IJzersterk ben je, altijd je rug recht houdend. Waar deuren sluiten, zullen er andere weer opengaan!

Bizarre onthulling over relatie van Peter Gillis: ‘allemaal bedacht voor de serie’

Veel volgers leven mee met Peter en adviseren hem zijn bezittingen te verkopen en te genieten van het leven, zoals in Spanje:

Bizarre transformatie Peter Gillis: Niet normaal hij is bijna onherkenbaar!

“Verkoop gewoon alles en ga leven als een…“God in Frankrijk, maar dan in Spanje!” Een andere volger heeft de suggestie gedaan:

Peter Gillis doet bizarre bekentenis: Wat heel veel mensen niet weten!

“Alles verkopen, inclusief het kasteel en het huis. Het is toch veel mooier om lekker op pad te gaan met een anonieme camper en te genieten van het leven. Want dit is zo geen leven, hoe groot, sterk, breed of lang je ook bent.”

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van het kiekje van Peter Gillis

”Je schouders kunnen heel wat dragen, maar we zijn geen.“We moeten stoppen met papierwerk, advocaten en adviseurs. Het is tijd om normaal te leven, zonder al die rompslomp. Nee, genoeg is genoeg!”

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Nu Peter 61 is, wordt een vervroegd pensioen als een realistische optie gezien. Met het sluiten van Prinsenmeer lijkt ook het einde van ‘Massa is Kassa’ in zicht te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven