Hoe gaat Peter Gillis dit verklaren? Opgedoken filmpje doet hem de das om!😱😲

Het wereldje van Peter Gillis leek voor de buitenwereld allemaal zo mooi, echter kunnen we wel stellen dat het een puinhoop is.

Onlangs kwam het bericht naar buiten dat hij in mei zijn handjes niet thuis kon laten en daardoor een nachtje moest logeren achter slot en grendel.

Peter en Nicol ontkenden dat er iets wat gebeurd tot enkele dagen geleden, er zou toch iets gebeurd zijn in de privé-sfeer.

Maar Peter Gillis heeft nog meer zorgen aan zijn hoofd daar er nog veel meer problemen op zijn bureau liggen.

Vorig jaar kwamen er beelden naar buiten over de smerigheid die gasten van zijn vakantieparken aantreffen bij aankomst.

De chalets bleken ontzettend smerig te zijn en Peter beloofde verbetering. Zijn parken zouden even dicht gaan voor groot onderhoud en schoonmaak.

Maar we zijn inmiddels een jaar verder en de klachten over zijn vakantieparken en de chalets blijven maar binnen stromen.

Op televisie zien we in de serie Massa is Kassa altijd schone chalets maar in werkelijkheid zijn de chalets smerig en slecht onderhouden.

Vorige week kwam tevens het bericht naar buiten dat Peter een soort van draaiboek heeft en dat hij beslist waar en wat er op camera vastgelegd gaat worden.

Online duiken er steeds meer filmpjes op van vakantiegangers die een chalet hebben gehuurd op een vakantiepark van Peter.

Laatst zagen we al een filmpje voorbij komen van een enorm grote mierenplaag in de keuken van één van de chalets.

En vandaag verscheen het onderstaande filmpje waarin je goed kunt zien in welke staat de meeste chalets van Peter zich bevinden.

Het is toch treurig dat mensen het hele jaar hard moeten sparen voor een vakantie en dan dit krijgen voor hun geld. Schandalig.

Scroll naar boven