Hoop gedonder tijdens vakantie familie Meiland: ‘Ik ben het helemaal zat’😲😱

Martien en Erica zijn deze zomer heerlijk op vakantie met dochter Montana en haar vriend Dirk. Ook nu is er weer een hoop gedoe.

Je zou denken dat een vakantie met Montana en Dirk rustiger is maar ook met hun gaat er van alles niet goed. De halve auto van Martien staat namelijk in de hotelkamer.

Waarom? ,,We wilden naar Monaco, maar die vrouw die daar staat zegt: ‘Ik wil met mn haren in de wind”’, legt Martien uit terwijl hij naar Erica wijst.

Omdat Erica graag wind door haar haren wil besloot de familie het dak van de auto er af te halen en deze naar hun hotelkamer te tillen.

Maar voor de familie Meiland komt er aan al het plezier ook een eind. Gisteren moest het dak weer terug op de auto en dat ging uiteraard niet zonder slag of stoot.

Met een natte rug pakt de ex-kasteelheer het dak op van de auto. ,,Het is één groot drama. Het gaat ook maar net door de deur”, klaagt hij.

Martien kan gelukkig rekenen op de hulp van Erica en Dirk. Terwijl het trio staat te kreunen besluit Montana alles vast te leggen op beeld.

Met zijn drieën brengen ze het enorme ding naar beneden en uiteindelijk lukt het de familie om het dak weer op de auto te krijgen. Martien is het dan ook goed beu.

,,Nu gaan we eindelijk een rosé drinken en dan neem ik er nog een en daarna ga ik gelijk naar bed zonder eten. Ik ben het helemaal zat.”

Scroll naar boven