Vader neemt groot besluit voor zijn dochter: ‘We doen het stap voor stap’

iu 1jpg

Er zijn mensen die keuzes hebben gemaakt waar ze later spijt van kregen, maar de Australische Ethan ‘ModBoy’ Bramble heeft hierin een opvallende ervaring opgedaan.

Met meer dan 200 tatoeages op zijn lichaam heeft Bramble niet alleen een opvallend uiterlijk gekregen, maar ook gevoelens van spijt ervaren.

Hoewel tatoeëren een populaire vorm van zelfexpressie is, heeft Bramble de grenzen van wat de meeste mensen zouden overwegen, ver overschreden.

Op de leeftijd van slechts 11 jaar begon hij met het stretchen van zijn oren en sindsdien heeft hij meerdere ingrijpende aanpassingen ondergaan, zoals het splijten van zijn tong en het laten verwijderen van zijn navel.

De kosten van al deze transformaties bedragen ongeveer 60.000 Australische dollar (ongeveer 39.000 Amerikaanse dollar).

Ondanks de aanzienlijke investering in zijn uiterlijk, heeft Bramble nu enige spijt betuigd over de keuzes die hij heeft gemaakt.

Tijdens een interview met LadBibleTV’s ‘No Filter’ serie bekende hij: “Ik denk dat je zou kunnen zeggen dat ik spijt heb van sommige tatoeages,” en voegde eraan toe: “Niet alleen spijt, ik denk dat er een verschil is tussen spijt hebben en anders bekeken willen worden.”

Zijn voornaamste zorg heeft te maken met het mogelijke oordeel van anderen, vooral in situaties waarbij hij zijn dochter naar school brengt.

Bramble vreest de impact die zijn uiterlijk op haar kan hebben. “Het gezicht is iets belangrijks dat – voor sommige personen, niet iedereen – kan leiden tot een heleboel problemen voor jezelf.”

En hij zou

Verwijzend naar zijn dochter, zei hij aan het einde van zijn verhaal: “waarschijnlijk niet willen dat mijn dochter ermee te maken krijgt tot ze wat ouder is.”

Bramble is nu bezig met een pijnlijk proces van het verwijderen van zijn gezichtstatoeages met behulp van laserbehandeling, in een poging zijn imago te verbeteren.

Over zijn huidige situatie deelde hij mee: “Ik onderga al zo’n 12 maanden laserchirurgie… en we doen het in delen.”

1. Om problemen te voorkomen neemt hij deze stap voor zijn dochter
2. Hij vreest dat het impact kan hebben op zijn dochtertje.
3. Hij heeft nu toch wel spijt en dus komt hij in actie..
4. Gezond verstand komt soms pas op latere leeftijd
5. Het resultaat tot nu toe mag er zijn…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven