Gebruikers boos na laatste update WhatsApp: ‘Het geeft me de kriebels’

whatsjpg

Recentelijk heeft WhatsApp een subtiele maar opvallende verandering doorgevoerd in hun app voor zowel Android als iOS gebruikers.

Onder de gebruikers heeft deze aanpassing van WhatsApp verrassend genoeg gemengde reacties opgeroepen.

De statusmeldingen zoals ‘typen’ en ‘online’ worden nu weergegeven als ‘Typen’ en ‘Online’ met hoofdletters, in plaats van kleine letters zoals gewoonlijk.

Hoewel deze kleine wijziging ogenschijnlijk onbelangrijk lijkt, heeft deze toch voor de nodige ophef gezorgd.

Vele gebruikers uiten nu hun frustratie en verwarring over de keuze van WhatsApp om hoofdletters te gebruiken. Zo heeft een gebruiker zijn ongenoegen geuit op het sociale mediaplatform X, door te zeggen:

“Waarom moest WhatsApp nu weer de eerste letters veranderen in hoofdletters? Het geeft me de kriebels.” Op hetzelfde platform voegen anderen toe:

“Het feit dat WhatsApp hoofdletters heeft gemaakt van ‘Online’ en ‘Typen’ irriteert me meer dan zou moeten.”

Ondanks dat sommige gebruikers de verandering nauwelijks hebben opgemerkt, lijkt een aanzienlijk deel van de WhatsApp-gebruikersgemeenschap niet tevreden te zijn over deze visuele aanpassing.

Dit benadrukt hoe zelfs de kleinste aanpassingen in een populaire app als WhatsApp grote reacties kunnen oproepen bij zijn gebruikers.

“Wie wordt er nog meer zo irrationeel geïrriteerd door de laatste iOS update van Whatsapp? Ik kan er niet tegen dat Online en Typen nu met een hoofdletter is.” 

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven