Dit uitje roept een hoop vragen op: Zijn Marco en Leontine weer bij elkaar?

Recentelijk vierde de bekende Nederlandse zanger Marco Borsato zijn 57e verjaardag in het gezelschap van zijn kinderen en Leontine.

Marco Borsato en Leontine Ruiters weer een setje? ‘Liefde is heel erg diep’

Deze familiereünie heeft de nodige speculatie opgewekt over de status van de relatie tussen Marco en zijn ex-vrouw Leontine.

Nieuwe foto van Marco Borsato online verschenen: Zanger flink aangekomen!

Een video, gedeeld door dochter Jada via Instagram Stories, toont het gezinsuitje waarbij Marco en Leontine samen zijn.Op een avond dineerden fans en media bij Mr Porter in Amsterdam, wat veel aandacht trok.

Jada Borsato reageert op geruchten liefdesbreuk: ‘Ik heb respect voor zijn keuzes en waarden’

Speculaties werden aangewakkerd toen het juicekanaal Realityfbi een post op Instagram plaatste: “De manier waarop Leontine naar Marco kijkt… Zouden ze weer bij elkaar zijn?”

Leontine Ruiters klimt langzaam uit het dal: ‘Begrijp me niet verkeerd’🙏😥

Diezelfde dag plaatste Jada een foto van het gezin.Het bijschrift luidt: “Slechts wij vijven”. Onlangs heeft Leontine zich uitgesproken over de situatie in haar gezin.

Leontine Ruiters klimt langzaam uit het dal: 'Begrijp me niet verkeerd'

In een interview met Nouveau zei ze: “We staan allemaal achter Marco. Ik vind het echter moeilijk om over Marco te praten, omdat hij dat zelf helemaal niet doet.”

“`html

Leontine Ruiters klimt langzaam uit het dal: ‘Begrijp me niet verkeerd’🙏😥

”Er zal echter een moment komen waarop hij dat wel gaat doen, en dan is het aan hem om daarover te vertellen. Ik hoop vooral dat de rust terugkeert in ons gezin.”

Kunnen Marco Borsato en Leontine Ruiters toch niet zonder elkaar? ‘Liefde is heel erg diep’

”Dat Marco en ik in de toekomst opa en oma kunnen worden van onze kleinkinderen, en dat mijn kinderen zich kunnen ontplooien, ondanks de situatie die rond hun vader speelt.”

“`

Leontine krijgt online vragen en kritiek: Volgers begrijpen er niets meer van!

In de entertainmentwereld blijven de recente gebeurtenissen rond Marco Borsato’s verjaardag en de mogelijke verzoening met Leontine de aandacht trekken en zorgen voor veel gespreksonderwerpen.

Kunnen Marco Borsato en Leontine Ruiters toch niet zonder elkaar? ‘Liefde is heel erg diep’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven