Uitdaging voor de kerstman: Vader deelt hilarisch verlanglijstje van zijn zoontje!

Voor kinderen is december een bijzonder spannende maand, met zowel Sinterklaas als Kerstmis in het vooruitzicht.

Tijdens deze feestdagen kunnen kinderen de gelegenheid benutten om ten minste twee keer iets speciaals te vragen, iets waar ze het hele komende jaar plezier van kunnen hebben.

Dit vereist uitgebreide planning en nadenken over wat ze het meest nodig hebben of willen. Ook al valt hun verjaardag ertussen, Sinterklaas en Kerstmis blijven toch de hoogtepunten.


Er wordt handig ingespeeld op deze periode door speelgoedwinkels, met dikke, uitgebreide speelgoedcatalogi en online reclames.


Deze boeken, die normaal gesproken in een boekhandel zo’n tientje zouden kosten, worden gratis op de deurmat bezorgd om kinderen te helpen bij hun belangrijke keuze.


Toch zijn de tijden veranderd en is de wereld meer online georiënteerd dan ooit tevoren. Hoewel

Hoewel speelgoedboeken nog steeds populair zijn, is het niet meer voor elk kind weggelegd.


Winkels zoals Intertoys of Bart Smit (als die nog bestaan) hebben slechts een beperkt aanbod in hun catalogi. Voor specifieke wensen moeten kinderen en hun ouders vaak online zoeken.


En dan komt het moment dat je het perfecte cadeau online hebt gevonden, maar hoe laat je dat weten aan de Kerstman? Hij ontvangt immers brieven, geen e-mails.

Om je online vondsten duidelijk aan de Kerstman over te brengen, is creativiteit vereist. Zo zorgt bijvoorbeeld Jalil ervoor dat zijn wensen duidelijk worden overgebracht en laat daarbij niets aan het toeval over!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven