Vrouw wil graag twee kinderen van haar 61 jaar oudere man: ‘Hij is mijn baby’

Een 24-jarige dame genaamd Miracle Pogue uit Starkville, Mississippi, VS liep zonder rekening te houden met het 61 jaar leeftijdsverschil, door het gangpad met haar 85-jarige partner, Charles Pogue.

Vrouw wil graag twee kinderen van haar 61 jaar oudere man: ‘Hij is mijn baby’

Charles, een voormalige makelaar en gepensioneerde, ontmoette zijn jonge geliefde in 2019 bij een wasserette, waar hun vriendschap begon.


Tenslotte, in februari 2020, vroeg Charles Miracle ten huwelijk.

Na het uiten van zijn gevoelens aan haar en hun huwelijk in juli 2022.

Miracle heeft uitgesproken dat het haar wens is om twee kinderen met hem te krijgen. Ze hoopt een nieuwe generatie te verwelkomen voor de tachtigjarige, die momenteel geen kinderen heeft.

In een interview gepubliceerd door Daily Mail onthulde Miracle, van Nigeriaanse afkomst, dat toen hun vriendschap begon, ze wist dat hij ouder was, maar ze kende zijn exacte leeftijd op dat moment niet.

“`html


Naarmate de verpleegster zijn exacte leeftijd leerde kennen, realiseerde ze zich dat ze al een paar maanden gevoelens voor hem had ontwikkeld.


“Toen ik besefte dat ik te diep was gegaan, was het al een paar maanden geleden en had ik al gevoelens voor hem. Hij was mijn baby en hij ging nergens heen.”


“Daar kwam ik in gesprek
“`

Toen we elkaar onze geboortedatum vroegen, antwoordde hij dat hij in 1937 geboren was.

”Ik heb eigenlijk nooit zijn leeftijd gecontroleerd. We wilden gewoon zien hoe het zou gaan. Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is,

ik vind hem gewoon leuk zoals hij is. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was vanwege zijn jeugdige uitstraling. Hij is altijd zo actief en energiek…”


De steun voor hun relatie kwam van Miracle’s 45-jarige moeder, Tamika Phillips, en 72-jarige opa, Joe Brown, die vanaf het begin zagen hoe gelukkig Charles haar maakte.


Echter, het kostte meer moeite om haar 47-jarige vader, Kareem Phillips, te overtuigen. Naast de verwarring in het openbaar van hun relatie als vader en dochter, krijgt Miracle ook negatieve aandacht van trollen. Ze staat bekend als @mnigeria98 op TikTok.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven