Transgender jongen huilt: ‘Ik heb veel klanten en moet heel hard werken’

bar 1jpg

Een Starbucks-barista heeft een emotionele video gedeeld waarin hij in tranen praat over zijn zware werkdag.

Een jonge student, die zichzelf identificeert als transjongen, vertelt dat hij een dienst van acht uur moest werken en dat dit te veel voor hem was.

Terwijl de meeste mensen normaal 36 tot 40 uur werken om rond te komen en ervaring op te doen, blijkt dit voor de student een enorme uitdaging te zijn.

In de video deelt hij dat de drukte in de winkel en het harde werken hem bijna tot een zenuwinzinking brachten.

“Er komen zoveel klanten en ik moet heel hard werken,” zegt hij, zijn emoties tonend. Hij overweegt om te stoppen met werken omdat het te zwaar voor hem is.

“Ik weet niet of ik dit wel kan. Het kwam bijna tot het punt dat ik de zaak wilde uitlopen. Ik zit in de pauzeruimte te huilen, maar ik moest bijna huilen op de werkvloer.”

Wanneer het gaat over de frustratie die wordt gevoeld doordat bepaalde klanten nog steeds de neiging hebben om de persoon aan te spreken als de verkeerde geslacht, ondanks alle geleverde inspanningen om zich als het gewenste geslacht voor te doen, deelt de persoon: “Ik heb zelfs een snor en een baard laten groeien!”

Onder de video hebben diverse reacties plaatsgevonden op diverse sociale media-platforms, waarbij een deel begrip en steun uit, terwijl anderen kritisch zijn wat betreft de reactie van de persoon op de werkgerelateerde situatie.

1. Maar het verhaal wordt nog erger….
2. ‘Ik zit in de pauzeruimte te huilen’
3. Breekt in tranen uit in een video!
4. Het leven van deze student is loodzwaar!
5. Tja wat moet je zeggen na het zien van de video….?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven