Opmerkelijke transformatie: Fulvia laat meer dan honderd operaties uitvoeren!

Fulvio, nu bekend als Fulvia, heeft een opmerkelijke metamorfose ondergaan van man naar vrouw. Deze reis heeft 150 operaties en 15 jaar in beslag genomen.

Op 56-jarige leeftijd heeft Fulvia gerealiseerd dat ze eigenlijk een vrouw is, wat ze al op vijftienjarige leeftijd besefte. Echter, pas op 40-jarige leeftijd heeft ze besloten de stap naar een transformatie te zetten.

Voorafgaand aan haar langdurige en complexe transformatie leefde Fulvia als een typische macho man.

“`html


Terwijl ze genoot van bier en rondreed in een Amerikaanse 4×4, probeerde ze zich voor te doen als een macho om haar echte identiteit te onderdrukken.


Uiteindelijk kon ze het echter niet langer volhouden en koos ze ervoor om haar ware zelf te omarmen.


Dit deelde ze met haar partner Marisa, die aanvankelijk moeite had met de verandering, maar
“`Fulvia heeft uiteindelijk ontdekt dat haar innerlijke zelf belangrijker is dan haar uiterlijke verschijning.

Tegenwoordig leven ze samen als zussen, hoewel Fulvia in een ondersteunende omgeving leeft, was niet iedereen in haar familie even begripvol.

Haar ouders, afkomstig uit een religieuze familie, hebben de keuzes die ze heeft gemaakt niet geaccepteerd. Haar broers daarentegen hebben Fulvia wel geaccepteerd zoals ze is.

Er werd aanvankelijk geprobeerd om haar van gedachten te veranderen, maar toen ze haar vastberadenheid zagen, begonnen ze haar te steunen.

De kosten voor Fulvia’s 150 operaties bedragen ongeveer €80.000. Hoewel dit een aanzienlijk bedrag is, voelt ze zich nog steeds niet volledig tevreden met zichzelf.

Fulvia is vastbesloten om volledigZe streven ernaar om de vrouw te worden die ze altijd al wilde zijn, wat nog meer ingrepen vereist.

Haar mannelijke geslachtsdeel heeft ze op dit moment nog steeds, wat ze nog wil veranderen om haar ideale zelf te bereiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven