Vrouw gebruikt 33 jaar oudere partner voor zijn geld: ‘Een zakelijke transactie’

pao 1jpg

In haar relatie met de 63-jarige Randy heeft de 30-jarige Carrie een onverwachte wending ervaren. Dit koppel, dat elkaar enkele jaren geleden via Tinder heeft ontmoet, deelt een uniek liefdesverhaal.

Bij aanvang had Carrie haar leeftijdsvoorkeur op Tinder ingesteld op maximaal 99 jaar, met als specifiek doel: het vinden van een welgestelde man.

In eerste instantie was Carrie eerlijk over haar intenties. Ze verklaarde: “Ik dacht aan een zakelijke transactie. Toen ik Randy ontmoette, was geld het eerste waar ik aan dacht. Mijn plan was om hem financieel uit te buiten en dan te vertrekken.”

Echter, haar gevoelens voor Randy groeiden en hun relatie veranderde van een financiële regeling naar oprechte liefde.

Tijdens een gesprek op de ‘Love Don’t Judge’-podcast van TLC prees Carrie Randy’s vriendelijkheid en vrijgevigheid.

Ondanks een periode van verminderde communicatie, toen Carrie probeerde haar leven op orde te krijgen, bleef Randy betrokken.

Hij nam opnieuw contact op met Carrie die destijds geen auto had en te voet naar haar werk ging. Ze zei: “Ik liep naar mijn werk en had helemaal geen auto. Nadat ik een tijdje weg was, stuurde hij me een bericht.”

Na meer dan een jaar van online communicatie, besloten Carrie en Randy elkaar persoonlijk te ontmoeten, ondanks de tienduizenden euro’s die Randy in die tijd aan Carrie had besteed.

Carrie bekent dat ze zich schuldig voelde over de situatie. Nu, na drie jaar samen, beweren ze dat hun relatie is gebaseerd op echte liefde.

Hoewel Carrie nog steeds ‘zakgeld’ van Randy ontvangt vanwege haar uitgavenpatroon, is hun dynamiek veranderd. Ze zegt: “Soms heb ik wat dingen nodig en dan betaalt Randy dat.”

Zij geeft het grootste deel van haar geld uit aan kleding en exclusief ondergoed voor haar OnlyFans-account, waar ze nu een ander publiek vermaakt.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven