Man trouwt transvrouw: ‘Ik ben geen homo, ik val op vrouwen’

manvrouwjpg

De unieke en krachtige kracht van liefde, in al zijn vormen en variaties, wordt prachtig geïllustreerd door het verhaal van Jesse en Cassidy.

Hun romantiek begon met wederzijdse fysieke aantrekkingskracht die snel uitgroeide tot iets veel diepers, een liefde op het eerste gezicht, zoals dat vaak onverwacht en onweerstaanbaar is.

Toen Jesse Cassidy op Instagram zag, aarzelde hij niet en stuurde haar meteen een bericht, aangetrokken door haar uitstraling.

Cassidy reageerde positief op zijn bericht en al snel bloeide er iets moois op tussen hen beiden.

In het begin van hun gesprekken onthulde Cassidy aan Jesse dat ze een transvrouw is, geboren als man maar nu getransformeerd tot vrouw.

Jesse liet zich hierdoor niet afschrikken maar zag het juist als een gelegenheid om samen iets unieks op te bouwen in hun relatie.

Cassidy vertelt dat ze als transvrouw vaak te maken krijgt met haatberichten, vooral vanuit religieuze kringen, met opmerkingen als: “Meneer, lippenstift en hakken maken je nog geen vrouw.”

”Je kunt chromosomen niet veranderen. Je bent gewoon een onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert. Blijf lekker in je fantasiewereldje leven.”

Deze negativiteit raakt Cassidy, maar ze is eraan gewend. Jesse daarentegen wordt nu ook geconfronteerd met dergelijke berichten.

Sommigen beschuldigen hem ervan homo te zijn omdat hij een relatie heeft met een transvrouw, zelfs zijn familie en vrienden hebben hem dit label opgeplakt.

Toen hij zijn vader vertelde over zijn deelname aan het programma ‘Love don’t

Zijn vader reageerde woedend: “Nu zal de hele wereld weten dat mijn zoon homo is.”

Jesse benadrukt echter dat hij niet homo is; hij voelt zich aangetrokken tot vrouwen en ziet Cassidy als meer dan vrouwelijk genoeg.

Hij begrijpt niet waarom mensen dit niet kunnen zien, aangezien Cassidy alle fysieke kenmerken van een vrouw heeft.

Hun liefdesverhaal toont aan dat liefde geen grenzen kent en zich niets aantrekt van vooroordelen of stereotypen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven