Deze week wordt er een grote verandering in het weer voorspeld – let op!

regen 1jpg

Heb je tijdens het afgelopen weekend genoten van het zonnetje met een verfrissend drankje in je hand of lekker gerelaxt op het strand?

De afgelopen dagen hebben we enorm geluk gehad met het weer. Veel mensen zijn dan ook massaal naar buiten getrokken om te genieten van de warme zon.

Koester dat warme gevoel goed, want volgens Weeronline zal het mooie weer van de afgelopen dagen plaatsmaken voor iets totaal anders deze week.

“Maandag en dinsdagochtend zullen nog zonnige en droge momenten bevatten, maar bereid je voor op buien in de middag,” volgens Weeronline.

“Op maandag zullen er verspreid over het hele land buien zijn, terwijl de buien op dinsdag waarschijnlijk beperkt blijven tot het zuidwesten.”

Wees voorbereid op mogelijk heftig weer tijdens deze buien, met een kans op onweer en windstoten.


Naar verwachting blijven de temperaturen aangenaam. In het zuidwesten wordt het rond de 21 graden, met lokale pieken tot 25 of 26 graden in het oosten en noordoosten.


Vanaf woensdag zal de temperatuur iets dalen naar ongeveer 19 graden overdag, terwijl de nachten ook frisser worden met temperaturen tussen de 11 en 13 graden.


De rest van de week blijft het wisselvallig met afwisseling van regenbuien en droge perioden waarbij de zon tevoorschijn kan komen.

Ik hoop dat de weersvoorspellingen niet uit gaan komen!

Heb je dit weekend genoten van het zonnetje met een verfrissend drankje in je hand of heerlijk genoten op het…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven