Niet normaal meer! Dit gaat een toegangskaart voor de Efteling in 2024 kosten!

De Efteling, een beroemd en geliefd attractiepark voor jong en oud, staat bekend als het grootste attractiepark in de Benelux op het gebied van bezoekersaantallen en oppervlakte.

Het park behoort ook tot de topattracties van Europa en overtrof in 2020 zelfs bekende parken zoals Disneyland Paris en Europa-Park in bezoekersaantallen.

Daarmee is de Efteling het meest bezochte attractiepark van Europa geworden. Om haar reputatie te behouden en te blijven groeien, investeert de Efteling

De kosten voor onderhoud, vernieuwing en uitbreiding van het park zijn aanzienlijk toegenomen.

Deze investeringen hebben, samen met de stijgende energieprijzen, hogere salarissen en toenemende materiaalkosten, geleid tot een verhoging van de prijzen van toegangskaarten.

Als gevolg hiervan zijn de toegangsprijzen van dit iconische park in de loop der jaren aanzienlijk gestegen.

“`html

Er is onlangs aangekondigd door Looopings dat de prijzen voor 2024 verder zullen stijgen, waarbij de toegangsprijs voor het eerst de grens van 50 euro zal overschrijden.

De flexibele entreebewijzen zullen met 6 procent toenemen, van 48 euro naar 51 euro. Dit nieuwe tarief zal gelden voor het hoogseizoen, namelijk de maanden juli en augustus. Ook de goedkopere kaartjes zullen in prijs stijgen.

“““


In de Achterhoek worden interessante initiatieven ontplooid om de concurrentie aan te gaan met het populaire Brabantse park.


Dit toont een groeiende trend in de pretparkindustrie, waarbij regionale parken stappen ondernemen om de concurrentie aan te gaan met de grote spelers.

“`

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven