De reden waarom Thomas zijn relaties niet werken: ‘De hoek van zijn geaardheid’

WhatsApp Image 2024 03 24 at 161821 1jpg

Op zijn 34e heeft zanger Thomas Berge, bekend onder zijn artiestennaam, al twee gezinnen gesticht.

Echter, volgens recente roddels zou hij op het punt staan om een derde gezin toe te voegen vanwege vermeende neiging tot ontrouw.

Al geruime tijd actief in de showbizzwereld, nam Berge op twaalfjarige leeftijd zijn eerste single op met de titel “Mijn Luchtballon”. Deze single werd maar liefst 800.000 keer verkocht en verspreid door Neckermann als promotie.

Zijn artiestennaam werd zorgvuldig gekozen in de hoop een aandeel te veroveren in de Duitse muziekwereld, in navolging van artiesten als Heintje en Jan Smit.

22 jaar later staat Berge nog steeds in de schijnwerpers. Hij heeft drie kinderen bij twee verschillende vrouwen, maar beide relaties zijn inmiddels verbroken.

De reden voor deze situatie blijft vooralsnog onduidelijk, omdat de zanger zelf weinig loslaat.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Volgens journalist Karin Riethoven, van weekblad De Story, zou de oorzaak kunnen liggen in Berge’s seksuele voorkeur.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Riethoven oppert: “De reden dat Thomas zich al die jaren steeds weer verliest in liederlijk of overspelig gedrag, zou volgens sommigen gezocht kunnen worden in de hoek van zijn geaardheid.”

Al sinds het begin van zijn carrière gaan er geruchten in de showbizz over Berge’s vermeende homoseksualiteit, wat volgens sommigen zou verklaren waarom hij nooit het ware geluk bij een vrouw zal vinden.

Berge heeft zelf

“Ik wil benadrukken dat er absoluut geen andere vrouw in het spel is!”


Mediacourant wijst er echter op dat Berge spreekt over ‘geen andere vrouw’, wat de suggestie wekt dat er mogelijk wel een man in het spel is.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven