Beetje bij beetje meer bekend: Dit is de nieuwe vriendin van Thomas Berger!

berrjpg

Na slechts een maand na de bekendmaking van de breuk met Elianne Zweipfenning, lijkt zanger Thomas Berge opnieuw liefdesgeluk te hebben gevonden. Een nieuwe dame heeft haar intrede gedaan in zijn leven.

Bij het huis van een vrouw werd eerder deze week Thomas’ auto gespot. Een voorbijganger deelde met het juicekanaal Realityfbi:

“Gisteravond terwijl ik mijn hond uitliet, zag ik Thomas Berge uitstappen. Vanochtend wilde ik toch even controleren of zijn auto daar nog steeds stond. En ja hoor, dat deed ‘ie.”

Volgens de getuige is deze vrouw de nieuwe vriendin van Thomas. “Een vriendin heeft mij verteld dat zij degene is waarmee hij al enige tijd contact heeft, zelfs tijdens zijn relatie met Elianne.”

”Ik heb zojuist deze foto genomen.” De getuige heeft een foto bijgevoegd waarop de auto van Thomas te zien is.

Realityfbi heeft de identiteit van de nieuwe vriendin van de zanger onthuld als Victoria, een make-up artist uit Eindhoven.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Haar professionele website vermeldt dat zij werkt aan diverse projecten door heel Nederland, waaronder televisieprogramma’s, festivals, videoclips en fotoshoots.

Volgens berichten is Elianne verre van blij met deze ontwikkelingen. Realityfbi meldt: “Ze is op zijn zachtst gezegd not amused.”

”We hebben het vermoeden dat zij gebonden is aan zwijgafspraak omtrent deze situatie, anders zou ze in de problemen kunnen komen.”

Deze recente ontwikkelingen betreffende Thomas Berge zorgen voor speculaties en nieuwsgierigheid onder fans en volgers, terwijl de zanger zijn leven voortzet na de publiekelijke breuk.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven