Tatjana Simic heeft videoboodschap voor haters: ‘Voor alle azijnpissers’

WhatsApp Image 2024 04 02 at 185558jpg

In recente posts heeft Tatjana Šimić haar volgers foto’s getoond van haar gedurfde nieuwe look op Instagram.

Verschillende volgers vragen zich af waarom ze alleen foto’s deelt die gefilterd zijn. Dit heeft geleid tot discussie over de echtheid van haar afbeeldingen.

Vorige week onthulde Tatjana haar nieuwe korte kapsel op Instagram, maar afgelopen weekend heeft ze opnieuw haar blonde lokken laten knippen.

Hoewel velen enthousiast reageren op haar nieuwe haarstijl, is er ook kritiek geuit. Een volger merkte op:

“Kunnen we alstublieft een ongefilterde foto zien? Ik herken Tatjana niet eens meer!” Een andere volger deelde dit gevoel en uitte ook zijn ongenoegen. Tatjana reageerde luchtig met:

“Geloof me, het is leuker met filters.” Omdat de negatieve reacties aanhielden, besloot Tatjana toch beelden van zichzelf zonder filter te delen.

Zij vroeg haar volgers: “Nu tevreden allemaal?” en voegde eraan toe: “Wat maakt het uit? Het leven is mooier met een filter.”

Ondanks de kritiek ontving Tatjana veel steun in de reacties. Een volger merkte op: “Trek je niets aan van de negativiteit, ik gebruik ook filters! Zelfs voor koffie…”

Een andere volger merkte op dat sommige mensen een filter zouden moeten gebruiken voor wat ze posten op sociale media.

“Dit bericht op Instagram bekijken”
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven